CHP'li Bayır’dan zehir zemberek açıklamalar: Tam bir rezillik

CHP'li Bayır’dan zehir zemberek açıklamalar: Tam bir rezillik

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Buca adayının değiştirilmesi ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Bayır, “Genel Merkez’in de bu avukat sevgisini anlamış değilim, İzmir ile ilgili hukukçu arkadaşlarımızın inanılmaz bir müdahalesi var. Bu kadar rezil aday tespiti mi olur?” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Buca’da Suat Nezir’in adaylıktan çekip yerine Erhan Kılıç’ın atanmasına çok sert tepki gösterdi. Bayır, “Olmaması gereken ve üzücü bir durum. Ancak bunun neden bu hale geldiği noktası ise parti için bir başka problem. Kendi kafalarına göre bir şey yapanlar da bunun hesabını verirler. Aynı ilçe için 3’ncü kez bir isim değişikliği oldu. Genel Merkez’in de bu avukat sevgisini anlamış değilim, İzmir ile ilgili hukukçu arkadaşlarımızın inanılmaz bir müdahalesi var. Partiyi ele geçirmek için çalışıyorlar gibi bir görüntüleri de mevcut. Ayrıca burada bir aldatmaca var; Veli Ağababa başta olmak üzere Tuncay Özkan ve Deniz Yücel üçü oturuyorlar ve Suat Bey’e belediye meclisi için çok fazla sayıda kişi öneriyorlar. Suat Bey de bu kadar çok ismin olamayacağını söylüyor. Bunun üzerine de yapamazsan senin adaylığını geri çekeriz gibi bir laf ediyorlar. Suat Nezir de gerekirse Genel Başkan ile konuşacağını ve bunun doğru olmadığını ifade ediyor. Onlar da Genel Başkan’a giderek Suat Nezir’in kendi isteği ile adaylıktan çekildiğini söylüyorlar. Genel Başkan da bunun üzerine Suat Bey’in çekildiğini düşünerek başka bir isim bulmalarını istiyor ve onlar da Erhan Kılıç’ı öneriyorlar. Bunların hepsi Veli Ağababa’nın ayak oyunu”

BÖYLE REZİL ADAY TESPİTİ Mİ OLUR?

Bayır sözlerine şöyle devam etti:

“Ben Genel Merkez’e birçok konuda kızgınım. Bu kadar rezil aday tespiti mi olur? Koyarsın sandığı, yarıştırırsın örgütü hem belediye başkan adayı hem de meclis üyeleri belirlenir. Sandıktan kim çıkarsa başımızın üstünde yeri var der geçeriz. 36 yıldır bu işin içindeyim böyle rezillik görmedim. Böyle aday mı tespit edilir? Erhan Kılıç zaten Tuncay Özkan’ın davalarına giren bir arkadaş… Bana yakın olan biri olsun diye böyle yanlış işler yapıyorlar. Yapılan iyi olmadı ve kazanılacak seçim riske girdi” diye konuştu. (Egetelgraf)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.