CHP’li Beko, "1 Nisan’da bahara uyanacağız"

CHP’li Beko, "1 Nisan’da bahara uyanacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Karabağlar ilçesinde Güzelyalı Ortaokulu’nda oy kullandı.

Eşi Müberra Beko ve torunları ile 1332 nolu sandıkta oy verme işlemini gerçekleştiren Beko, “Geleceğimiz için, çocuklarımız için 1 Nisan’da bahara uyanacağız” dedi.

CHP’li Beko yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: Demokrasi sınavımızın en güzel örneğini verdiğimiz bu gün biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Aylardır hazırlandığımız 31 Mart günü geldi ve bugün halkın iradesi sandığa yansıyacak. Türkiye Cumhuriyetinde unutulmamalıdır ki halkın iradesinden üstün hiçbir irade yoktur. İzmir için de, Türkiye için de sandıktan çıkacak sonuç şimdiden hayırlı olsun. Biz, sandıktan demokrasi, eşitlik, özgürlük, adelet, barış, kardeşlik çıksın istiyoruz. Demokrasiyi en iyi şekilde yerine getirdiğimiz seçim çalışmaları sürecinin bugüne de yansımasını ve seçim sonuçları her ne olursa olsun tüm ülkemizde sağduyuyla karşılanmasını temenni ediyorum. Dertlere derman olacak yerel yönetimler halkın iradesine yansısın ve Martın sonu bahar olsun!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.