CHPli Devrim Çelik'ten görevlendirilme açıklaması: Canla başla çalışacağız

CHPli Devrim Çelik'ten görevlendirilme açıklaması: Canla başla çalışacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Devrim Barış Çelik “Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Devrim Barış Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

CHP’li Çelik, genel başkan Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilmesine ilişkin bir açıklama yaparak, yeni nesil teknolojiler ve uzmanlarla birlikte çalışacağını dile getirdi.

213193.jpg

CHP’li Çelik şunları aktardı; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim. Gençlik kollarından beri tanıdığım kıymetli kardeşim Onursal Adıgüzel’den görevi teslim aldım. Kendisine verdiği emek ve gösterdiği dayanışmasından dolayı teşekkür ederim. Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. 28 Mayıs Seçimlerini genel merkez ekibimizin yanısıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz. Süreçle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğim. Başta katkı sağlamak için arayan yazılımcı arkadaşlara, desteklerini ileten tüm örgütümüze ve kamuoyuna teşekkür ederim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.