CHP'li eski başkandan sert açıklama!

CHP'li eski başkandan sert açıklama!

'Beceriksizliklerine bahane aramasınlar'

Ödemiş Belediye eski Başkanı CHP’li Bekir Keskin, “Başka partiye destek veriyor” iddialarına sert yanıt verdi. Keskin, “Belediye Başkanlığı aday gösterme sürecinde ve daha sonra yaşanan Aday belirleme ve Belediye Meclisi listesi oluşturma, İlçe Yönetimi tartışmaları aşamalarında bana ve fikirlerime ihtiyaç olmadığı ortaya konulmuştur. Bu durumda sessiz kalıp, günlük yaşantıma devam etmekteyim. Ancak, seçim çalışmalarına davet edilmediğim karşısındaki sakin duruşum farklı yorumlanıp, başka partilere destek verdiğim, vereceğim doğrultusunda hoyratça söylemlere konu olmaktadır ve bu söylemler ulu orta kullanılmaktadır. Arkamdan ve algı yaratmak amacıyla benim ile ilgili aslı-astarı olmayan söylemler, bunları konuşanların ve yayanların samimiyetsizliklerine, beceriksizliklerine bahane aramalarıdır.” dedi.

gegevvevev.jpg

CHP Ödemiş’te 2004-2014 yılları arasında Birgi Belediye Başkanlığı yapan Cumhur Şener’i aday göstermişti. Ancak parti genel merkezi Ödemiş’te aday değişikliğine giderek  eski Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i aday gösterdi.

PARTİMİN İLKELERİNE BAĞLI KALDIM
Seçim sürecinde belediye başkan aday adayı olan, eski Belediye Başkanı Bekir Keskin’le ilgili olarak, “Başka partiye çalışıyor” iddiaları ortaya atıldı. Keskin, bu iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Keskin, “1950 yılında çok partili döneme geçtiğimizden bu yana; 5 yıl boyunca CHP’li olarak belediye başkanlığı yapmış olan ilk ve tek insanım. Belediye Başkanlığım süresinde beni belediye başkanı olarak aday gösteren partimin ilkelerine bağlı kaldım. Bu onuru bana yaşatan partime bu seçimlerde katkı vermeyi görev olarak görüyorum. Ödemiş’te başarılı projeler gerçekleştirmiş, görüşlerine önem verilen eski bir belediye başkanıyım”

FİKİRLERİME İHTİYAÇ OLMADIĞI ORTAYA KONULMUŞTUR!
“Belediye Başkanlığı aday gösterme sürecinde ve daha sonra yaşanan Aday belirleme ve Belediye Meclisi listesi oluşturma, İlçe Yönetimi tartışmaları aşamalarında bana ve fikirlerime ihtiyaç olmadığı ortaya konulmuştur. Bu durumda sessiz kalıp, günlük yaşantıma devam etmekteyim. Ancak, seçim çalışmalarına davet edilmeyişim karşısındaki sakin duruşum farklı yorumlanıp, başka partilere destek verdiğim, vereceğim doğrultusunda hoyratça söylemlere konu olmaktadır ve bu söylemler uluorta kullanılmaktadır Bana; Ödemiş’e dair projeleri olan eski bir belediye başkanı olarak, her kesimden ve değişik parti temsilcilerinden sohbet amacıyla gelenlere; bana gösterdikleri saygı nedeniyle görüşlerimi paylaşmaktan kaçınmam, o insanlara ben de saygımı esirgemem. Hatta, bana başka partilerden adaylık teklifi gelmesi de doğaldır. Önemli olan benim kabul etmeyip, partime bağlılığımı sürdürmemdir. Bundan öte başkalarının davranışlarının sorumluluğunun bana yüklenmesi haksızlıktır, herkes vicdanıyla baş-başadır”

“Ödemiş’te yaşamaktayım ve bir seçmen olarak Ödemiş’in geleceğine dair fikirlerim, önerilerim hatta eleştirilerim olması bir vatandaşlık görevidir” diyen Keskin, “Deneyimlerim ve görüşlerimden yaralanmak isteyenler için seçim döneminde günü-birlik seyahatler dışında Ödemiş’ten ayrılmadım.  Benim ve davranışlarım ile ilgili herhangi bir konuyu merak edenler, benimle yüz-yüze konuşmalıdırlar. Arkamdan ve algı yaratmak amacıyla benim ile ilgili aslı-astarı olmayan söylemler, bunları konuşanların ve yayanların samimiyetsizliklerine, beceriksizliklerine bahane aramalarıdır. Gerçekleri konuşanlar, özgür insanlardır” dedi.

Kaynak: Gündeme Bakış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.