CHP'li Karaman: "Ekonomi ve kültürle Bayraklı'yı güçlendireceğiz"

CHP'li Karaman: "Ekonomi ve kültürle Bayraklı'yı güçlendireceğiz"

Medya Ege TV’de, Gazeteci Yazar Ali Eyce tarafından hazırlanıp, sunulan ‘Siyasetin Gündemi’ programının canlı yayın konuğu CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman oldu.

Daha önce de ‘Siyaset Gündemi’ programının konuğu olan Karaman, program sonrası Bayraklı sokaklarında dolaştığında, vatandaşların projelerine yoğun ilgi gösterdiğini, soruları olduğunu ve daha da projelerini anlatması gerektiğini kendisine söylediğini belirten Karaman, “Bugün sizlerin ekranları sayesinde, tekrar Bayraklı’da yaşayan vatandaşlarımın karşısın çıkmak zorunda olduğum için çıktım. Çünkü daha önceki programda anlattıklarımız, Bayraklı’da çok büyük bir heyecan yarattığını gördüm. Anlattığımız bazı projelere yoğun destek olan vatandaşlarımız, bunun daha geniş olarak anlatmamız konusunda istekleri olduğunu gördüm. Bugün bazı projeleri daha geniş anlatabilmek için sizlerin sunduğu bu imkanı kullanmak için burada Bayraklılı hemşerilerimizleyim” dedi.

img_2215.jpg

CHP’nin genel merkez, il ve ilçe örgütleriyle Bayraklı için, Bayraklılar için büyük bir kenetlenme ve örgütlü işbirliği içinde hareket ettiğini belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, “Ben Bayraklı’nın çocuğuyum. Orada yaşadım, ömrümü, hem ekonomik, hem sosyal anlamda Bayraklı’da yaşayarak geçirdim. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı diyen atasözüyle hareket edip, Bayraklı’nın geçmiş zamanıyla ilgili değil, geleceğiyle ilgili aday adayım. Partim, beni aday gösterir ve vatandaşlarımız da bu hizmet etme şansını bizlere tanırsa, Bayraklı’nın ekonomisini ve kültürünü geliştirerek Bayraklı’da büyük değişimler yaratmaya kararlıyım” dedi.

Bayraklı’da en büyük sorunun ekonomik sorun olduğuna belirten Karaman, “Bayraklı için, Bayraklılar için istihdam yaratacak, iş olanakları yaratacak projelerimizle göreve talibiz. Baymar adını verdiğimiz market zinciriyle, Bayraklı’nın ekonomik gücünü kendi içinde dönüşmesine, Bayraklılı gençlerin bu market zinciri içinde büyük iş imkanı bulmasına imkan sağlayacağız. Öte yandan, kentsel dönüşümde, komşularını kaybedip manevi zarar göreceğini düşünen, evlerinden olup ekonomik zarar göreceğini düşünen vatandaşlarımıza, yerinde kentsel dönüşüm projelerimizle hem maddi, hem de manevi olarak kazanımlarda bulunacağız. Bu zamana da kadar kentsel dönüşüm dendiğinde düşündükleri hiçbir kaygı ve korkuyu yaşamalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

Bayraklı’da kadınların eğitim ve istihdamına üstleri kapalı pazaryerlerinde yaratacağımız imkanlarla hizmet etmeyi düşündüklerini belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, “Bayraklı sokaklarında yaşayan bir aday adayı olarak, Bayraklı sokaklarında gezen bir belediye başkanı adayı olarak, Bayraklı sokaklarında gezen bir belediye başkanı olarak Bayraklıların hizmet etmeye, onlarla birlikte ilçemizi geliştirmeye, güçlendirmeye ve güzelleştirmeye kararlıyım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.