CHP'li Sandal'dan 3 bin 500 gence mektup

CHP'li Sandal'dan 3 bin 500 gence mektup

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, 31 Mart’ta ilk kez oy kullanacak 3 bin 500 gence, tek tek mektup göndermeye başladı

CHP Bayraklı ilçe örgütü tarafından kapı kapı gezilerek kişiye özel olarak elden dağıtılan mektuplarda Sandal, çocuklar ve gençler için yapacakları çalışmaları ayrıntılarıyla anlattı. “Canlı ve genç bir Bayraklı sözü veriyorum” diyerek gençlere seslenen Sandal, mektubunda meslek kazandırma projesinin yanı sıra, gençler için sosyal alanlar ile spor kompleksleri hayata geçireceklerini anlattı.

img-20190308-2.jpg

“Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı” adlı vizyon projesiyle yola çıkan CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Öğretmen Serdar Sandal, ilk kez sandık başına geçecek olan gençleri unutmadı. Sandal, Bayraklı ilçesinde ilk kez oy verecek 3 bin 348 genç için kaleme aldığı mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Seninle bir sınıf ortamında karşılaşabilir, izlediğin filmleri, okuduğun kitapları anlatıp, dinlediğin müzikleri paylaştığın, senin dilini bilen bir öğretmenin olabilirdim; olmadı. Günümüz Türkiye’sinde yaşıyoruz. Gençlerin geleceklerine önem veren bir eğitimci olarak, senin hayatın için bir fark yaratmak amacıyla politikaya atılmak dışında bir yol göremediğim için bu şekilde karşılaştık. Politikacılar konusundaki haklı önyargına kulak vermeden önce, Bayraklı gençliği için yapma sözünü verdiğim projelerime bir göz gezdirmeni istedim. Bayraklı’da yaşadığın sorunları biliyor ve çözümlerle geliyorum. Gençlere meslek kazandıracak projelerim, eğitim sorunlarını çözecek planlarım, Bayraklı’yı ‘Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti’ yapacak fikirlerim var. Daha güzel bir Bayraklı için desteğini istiyorum. Sana güveniyorum. Sana inanıyorum. “Şimdi Bayraklı Zamanı!” demek için birlikte yola çıkalım.”

img-20190308-3.jpg

İŞTE O MEKTUP (Mektubun tamamı)

Sevgili Genç Kardeşim,

Her şeyin farklı geliştiği başka bir zamanda seninle bir sınıf ortamında karşılaşabilirdik. Gelecekten beklentilerini, kariyer planlarını konuşabildiğin, izlediğin filmleri, okuduğun kitapları anlatıp, dinlediğin müzikleri paylaştığın, senin dilini, dünyayı bilen bir öğretmenin olabilirdim; olmadı.

Günümüz Türkiye’sinde yaşıyoruz. Gençlerin geleceklerine önem veren bir eğitimci olarak senin hayatın için bir fark yaratmak amacıyla politikaya atılmak dışında bir yol göremediğim için bu şekilde karşılaştık.

Benim de sadece seçim dönemlerinde gençleri hatırlayan siyah takım elbiseli, mesafeli ve yaşlı adamlardan biri olduğumu düşünüyor olabilirsin. Politikacılar konusundaki haklı önyargına kulak vermeden önce, Bayraklı gençliği için yapma sözünü verdiğim projelerime bir göz gezdirmeni istedim.

Bayraklı’da yaşadığın sorunları biliyor ve çözümlerle geliyorum. Gençlere meslek kazandıracak projelerim, eğitim sorunlarını çözecek planlarım, Bayraklı’yı Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti yapacak fikirlerim var.

Bayraklı, eğitim ve spor tesisleri, kültür-sanat faaliyetleri, yeşil alanlar ve sosyal imkanlar açısından gelişecek. Bunun sözünü veriyorum. Arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek istediğinde Alsancak’a, Karşıyaka’ya, Bornova’ya gitmeyeceğin, sosyal imkanları güçlü, renkli, canlı ve genç bir Bayraklı sözü veriyorum.

Bu değişim için sana ihtiyacım var. Gençlerine gelecek veren bir Türkiye, modern bir İzmir, genç ve yenilikçi bir Bayraklı için senin desteğin en büyük gücümüz.

Senin görüşlerinin Gençlik Meclisi’nde temsil edileceği, istek ve beklentilerini gerçekleştirmek için dürüstçe çalışacağım daha güzel bir Bayraklı için desteğini istiyorum.

Sana güveniyorum.

Sana inanıyorum.

“Şimdi Bayraklı Zamanı!” demek için birlikte yola çıkalım.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.