CHP'li Sengel: "Şirince, markasına yakışır hale gelecek"

CHP'li Sengel: "Şirince, markasına yakışır hale gelecek"

Kadın esnafa üretici kadın kooperatifi müjdesi

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoglu Sengel, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Şirince halkını ve esnafını ziyaret etti. Sengel, Şirince’nin bir marka olduğunu ancak turizmden hak ettiği payı alamadığını belirterek “Şirince’yi markasına yakışır uygulamalar ve düzenlemelerle hak ettiği yere getireceğiz” dedi.   

1-685.jpg

Kadın esnafın yoğunlukta olduğu Selçuk’un turistik köylerinden Şirince’de bir kadın aday olarak samimiyet ve ilgiyle karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, köyde yaşayanlarla sohbet etti, esnafı dinledi. Esnaftan “Bu defa da kadınlar başa gelsin, sizinle Selçuk’a yeni bir hava geldi. Biz bu olumlu havanın daimi olmasını istiyoruz. Selçuk’u çok iyi yöneteceğinize inanıyoruz” şeklindeki yorumlarla destek buldu.

3-399.jpg

KADIN ESNAFA ÜRETİCİ KADIN KOOPERATİFİ MÜJDESİ

Sengel, Şirinceli kadın esnafa da üretici kadın kooperatifi kuracaklarının müjdesini verdi.  CHP Adayı Sengel, “Sizlerin ürettiği ürünlere belediye olarak alım garantisi vereceğiz. Sizlerin sıcak, soğuk demeden tüm gün saatlerce el emeklerinizi sergilediğiniz bu tezgahların başında satış yapabilmek için beklediğini biliyorum. Bunun için sizlerin ürettiklerinizden para kazanmanızı sağlayacak çalışmalar yapacağız. Üretici kadın kooperatifi kuracak ve ürünlerinizi hak ettiği değerlere alacak, sizlerin şevkle daha güzel ve büyük işler yapmanızı sağlayacağız” açıklamasını yaptı.

2-570.jpg

‘DAHA FAZLA TURİST GELMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Şirince esnafı, köyün içerisine araçların girmesinden ve dükkanların sergilerinin sokağa taşımasından duydukları rahatsızlıkları CHP Adayı Sengel’e iletti. Filiz Ceritoglu Sengel, Turizm Koordinasyon Kurulu kararlarını Şirince’de uygulayacaklarını belirterek, “Burası turizm açısından Selçuk’un gözbebeği. Zaten bir marka ancak burayı desteklememiz, büyütmemiz ve Selçuk’u genel anlamda marka yapmamız gerekiyor. Kalitesinin artması, düzenin oturması en önemlisi de daha fazla turistin gelmesi için tüm tedbirlerimizi artıracağız. Turizm Koordinasyon Kurulu kararlarını uygulayacak ve kararların denetlenmesi konusunda da sıkı çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

4-284.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.