CHP'li Soyer, ‘Reisdere’nin sorunları 2019'da çözeceğiz’

CHP'li Soyer, ‘Reisdere’nin sorunları 2019'da çözeceğiz’

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Reisdere TOKİ'deki sorunların tamamının Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran tarafından kendisine aktarıldığını belirterek, "Sorunlarınızı 2019 içinde çözeceğiz. İçiniz ferah olsun" dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Kani Beko, Özcan Purçu, Ednan Arslan, CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ile birlikte partililerden oluşan kalabalık bir konvoyla Reisdere TOKİ'deki CHP seçim ofisine gitti.

"Düne dair ne varsa dünde kaldı"

TOKİ seçim ofisinde toplanan çok sayıda vatandaşa bir konuşma yapan CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, "Çeşme Merkez ofisimiz açtıktan sonra, büyük Başkan Tunç Soyer ile birlikte sizlerle buluşmak için TOKİ seçim ofisimize geldik. Düne dair ne varsa dünde kaldı. Tertemiz bir sayfa açarak, bambaşka bir bakış açısıyla bugün TOKİ'de sizlerleyiz. Bugün programında olmamasına ve programı çok sıkışık olmasına rağmen, bizim ricamızı kırmadı ve TOKİ'deki vatandaşlarımızla buluşmak üzere buraya geldi. TOKİ ve Reisdere ile ilgili projelerimizi bugün anlatmayacağız. Sözü direk büyük başkana vereceğiz. Daha sonra TOKİ'de tekrar sizlerle buluşarak projelerimizi açıklayacak, müjdelerimizi vereceğiz. Kendisini anons etmekten gurur duyuyorum. O benim yoldaşım. O benim ağabeyim. O İzmir'in Büyükşehir Belediye Başkan Adayı; Tunç Soyer..." diyerek Soyer'i mikrofona davet etti.

dscn8398.jpg

"TOKİ'de sorunları çözeceğiz, içiniz ferah olsun"

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer de TOKİ konutlarında oturan vatandaşlara kısa bir konuşma yaparak, "Sizin Eko'nuz pek yaman. Bana bir saatten fazla TOKİ'yi anlattı. Sonunda şu noktaya geldik; geçmişe dair ne varsa, geçmişte kaldı. Bugün yeni şeyler söylemek lazım. Benim yeni sözüm şu; TOKİ ile barışacağız. TOKİ'nin su, kanalizasyon, yol, dere sorunlarının hepsini, 2019'da çözeceğiz. Bu devirde, Çeşme gibi bir yerde suyu, kanalizasyonu olmayan böyle bir yaşam alanı, hiçbirimizin ne aklına, ne vicdanına sığmaz. Onun için gereğini yapacağız. Sizin bu yaman Eko, bunun peşini bırakmaz. Benim peşimi bırakmaz. Söke söke Büyükşehir'e yaptırır. Ben de onunla beraber buradan söz vermiş olayım; biz mutlaka bu işi halledeceğiz. TOKİ ile barışacağız. Sorunlarınızı çözeceğiz. İçiniz ferah olsun" diye konuştu.

dscn8436.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer, konuşmasının ardından TOKİ Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Ercan'ı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Metin'i de sahneye davet edip, hep birlikte el ele tutuşarak, "Dördümüz de TOKİ'nin sorunlarının takipçisi olacağız" diyerek konuşmasını tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.