CHP'li Yavuzyılmaz, "Yaptığım her iş toplum yararına olacak”

CHP'li Yavuzyılmaz, "Yaptığım her iş toplum yararına olacak”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamındaki Bergama mitinginde on binler tek yürek oldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Bergamalılara seslenen Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz, “Benim üç ilkem var. Eşit hizmet, adil bir yönetim ve yaptığım her iş toplum yararına olacak” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bergama Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda Bergamalılara seslendi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in kentte birbirinden değerli projeleri yaşama geçirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, “ Bergama’da gençlerimizin spor yapabilecekleri güzel bir tesisin açılışını gerçekleştirdik. Genç ve yetenekli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisini, verdiği hizmetler dolayısıyla yürekten kutluyorum. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra İdris Yavuzyılmaz başkanım da bu güzel çalışmaların devamını getirecek” diye konuştu. 

img_2363.jpg

GÜZEL ÇALIŞMALARIN DEVAMI GELECEK 

Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde Bergamalılara seslenen Belediye Başkan Adayı Dr. Yavuzyılmaz, “Seçimlere az bir süre kaldı. ‘Sevdamız Bergama’ diyerek çıktığımız yolda canla başla çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah Belediye Başkanı olduktan sonra aynı özverili çalışmanın devamını getireceğiz. Çünkü Bergama’nın güzel bir kent, özel bir kent olduğunun farkındayız. Geçmişine yakışır bir geleceği hakettiğinin farkındayız. Ve bu farkındalıkla, yaşama geçireceğimiz projelerimizle kentimizi güzel bir geleceğe hazırlayacağız. Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç birbirinden güzel işler yaptı. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Bizlerde bu güzel çalışmaların devamını getireceğiz. Sosyal Demokrat Belediyeciliğin gereğini yapacağız.  Benim hizmet anlayışımda üç temel ilke var. Eşit olacağım, adil bir yönetimi hakim kılacağım ve yaptığım bütün işlerde toplum yararı olacak” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.