CHP'nin yeni genel sekreteri Bingöl mü?

CHP'nin yeni genel sekreteri Bingöl mü?

CHP’de Akif Hamzaçebi’nin istifasıyla boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna Tekin Bingöl’ün oturmasının kesinleştiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Hamzaçebi’nin istifasının ardından boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna son dakikada bir sürpriz yaşanmazsa Tekin Bingöl’ün oturması kesinleşti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hamzaçebi’nin istifasının ardından eski yardımcılarından, PM Üyesi Tekin Bingöl’ü makamına çağırarak görüşme yapmıştı. Kılıçdaroğlu’nun, Tekin Bingöl’e görüşmede Genel Sekreterlik görevini teklif ettiği kulislere düşmüştü.

BUGÜN İLAN EDİLEBİLİR 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, Cumartesi günü Tekin Bingöl’ün Genel Sekreterlik görevine getirildiğini ilan etmesi bekleniyor. Bingöl, Pazar günü Ankara’da düzenlenecek belediye başkanları aday tanıtımına Genel Sekreter olarak katılması bekleniyor.

Uzun süre CHP yönetimde teşkilatlardan sorumlu olarak görev yapan Bingöl, daha sonra insan haklarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevinde de bulunduktan sonra kendi isteği ile son MYK’da yönetimde görev almamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.