Cumhur İttifakının iki adayı söz verdi

Cumhur İttifakının iki adayı söz verdi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, HAYTAP İzmir İl Temsilcileri Av. Senem Demirel Acar, Esin Önder, HAYTAP Eğitmeni Meral Örüç ile bir araya geldi,HAYTAP 'ın Söz Veriyorum protokolünü imzaladı.

Jack Russell cinsi Bella isimli köpeğin eşlik ettiği toplantılar sonunda Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder; "Kınık Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Sadık Doğruer ve Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi ile can dostlarımızın yaşam hakkı için bir araya geldik,projelerini dinledik. Kınık, İzmir 'de veterinerlik birimi açmayan üç belediyeden biriydi. Sadık Bey, yeniden seçilmesi halinde açacağını anlattı.

dd06d777-19d1-4bf9-95cd-a091bf1dfa43.jpg

Selçuk ilçesi ise barınak koşulları kötü olan bir ilçemiz. Osman Bey de yeni dönemde barınak koşullarını iyileştireceğini ve hayvan hakları konusunda projeler geliştireceğini söyledi.

Yerel seçim sürecinde yirmiden fazla belediye başkan adayı ile görüştük. Ancak gönül isterdi ki veterinerlik hizmetlerinin en fazla aksadığı, neredeyse her gün şikayet aldığımız Menderes ve Torbalı ilçelerinin adayları ile de görüşebilseydik. Gerek AK Partili gerek CHP 'li her iki ilçenin adayları protokol imzalamaya yanaşmadılar. Biz Hayvan Hakları Federasyonu web sayfamızda Hayvan haklarını yok sayan, görmezden gelen siyasilere oy vermeyiniz açıklamamız bulunuyor. Bu anlamda Torbalı ve Menderes ilçelerindeki üyelerimize ve hayvan hakkı savunucusu gönüllülere şimdi daha büyük sorumluluk düşüyor. Candostları yine o ilçelerde gönüllülere emanet. 

4c4e99fe-7206-44f9-805f-44136b0ffe14.jpg

Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer 'e misafirperverliği için teşekkür ediyorum, başarılar diliyoruz." dedi.

64a21a11-b8b4-43b7-b3c7-911c0c5b0d4e.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.