Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomik teröre boyun eğmeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomik teröre boyun eğmeyeceğiz"

AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda kapanış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomi, güvenlikle birlikte önümüzdeki dönemde de önceliklerimiz arasında yer alacaktır" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başlıkları: 

"Ekonomi, güvenlikle birlikte önümüzdeki dönemde de önceliklerimiz arasında yer alacaktır"

"Ülkemize dayatılan kur, faiz, enflasyon şer üçgenine karşı nasıl karşılık vermemiz gerektiğini gördük. 2018 yılını yaşadıklarımızı göz önünde bulundurduğumuzda her şeye rağmen başarılı bir şekilde geride bıraktık" 

"Bu ülkede yatırımcımızın, girişimcimizin karşısında değiliz ama bu milletin karşısında olanlar da bilsinler ki onlar da bizi karşılarında bulurlar"

"Bizim potansiyelimiz kullandığımız imkanlardan kat ve kat fazladır. Bir kutu kibritin içindeki çöpleri tek tek kolayca kırabilirsiniz ama kırkını birden kırmaya kalkarsanız başaramazsınız. Biz de işte böyle olmalıyız, birlik olmalıyız" 

"Çubuk'ta saldıranlar, kol kola girdiklerin sana saldırdı, başkası saldırmadı"

"AK Parti, 82 milyon vatandaşımızın her birinin umut kapısıdır"

"AK Parti'ye oy veren her bir vatandaşımızın bizden çok büyük beklentileri olduğunu unutmamamız gerekiyor. Mütevazi, tevazu içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Elim kirlenir diye elini sıkmayan bir belediye başkanımız varsa kaybeder ve kaybetti"

"Kendini ülkesinden ve partisinden büyük görerek bu yolda yürümeye kalkanlar baştan kaybetmiştir. Böylelerinin Türkiye'ye ve AK Parti'ye kaybettirmesine izin veremeyiz. Kimlerle oturuyorsunuz, kimlerle kalkıyorsunuz buna çok dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer bizler bu tür insanlarla beraber oturup kalkarsak bunun bedelini halk bize ağır ödetir"

"Dikey mimariye müsaade yok, yatay mimari. Bunlar vatandaşın, halkın hakkına tecavüzdür. Hiç tereddüt etme, yık. Tüm belediye başkanlarıma bu konuda hassas olmalarını rica ediyorum, yıkacaksınız. İçimizde bundan rahatsız olanlar olabilir. Yerel mimari başta olmak üzere adımlarımızı buna göre atmalıyız. Şehirlerin yapılanmasında bunlara dikkat etmemiz gerekiyor"

"Emanete sahip çıkmak kadar emanetin hakkını vermek de önemlidir. Emanetin ehline verilmesini istiyoruz. Kendisine verilen fırsatı kullanamayanlar nöbeti devretmeyi kabullenmek zorundalar. Millete en iyi hizmeti kim yapıyorsa onunla yola devam etmek bizim görevimizdir. Bu değişimi yapmazsak vazifemizi ihmal etmiş oluruz"

"Son yıllarda üst üste yaşadığımız seçimler sebebiyle milletimiz ve siyaset biraz yoruldu. Önümüzdeki bu uzun dönemi tamamen icraata odaklı değerlendirmeliyiz. Ramazan'dan sonra başarı sırasına göre tüm illerimizi dolaşacağım. Bu bir teşekkür ziyaretidir"

"Ne dışarıdan ülkemize yönelen ekonomik ve siyasi saldırılar ne de içeride ekilmek istenen fitne tohumları bizi gerçek gündemimizden kopartamayacaktır" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.