DEĞİŞİM GRUBU ADAY LİSTESİNİ AÇIKLADI…

DEĞİŞİM GRUBU ADAY LİSTESİNİ AÇIKLADI…

İzmir Mali Müşavirler Odası seçimli genel kurulu yaklaşırken  ‘’ Şimdi Değişim Zamanı’’ sloganı ile yola çıkan DEĞİŞİM GRUBU,ön seçim ile belirlediği  Yönetim, Denetleme  ve Disiplin Kurulu adaylarını düzenlediği kokteyl ile meslek mensuplarına tanıttı.

Yoğun bir katılımın olduğu organizasyona mali müşavirlerin yanı sıra,Türmob İşyerleri Kalite İzleme Kurulu Sekreteri Nüvit ERTEN,Balıkesir Mali Müşavirler Odası Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Taner ŞENOĞLU,Balıkesir Mali Müşavirler  Odası Tesmer sekreteri Eren ÇEKİŞ,Uşak  Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur ALBAYRAK  ve Yönetim Kurulu üyeleri,Denizli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Necdet BARAN,Denizli Değişim Grubu Yönetim Kurulu adayı Mehmet Yahya KARAKILIÇ da  katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Değişim Grubu Başkan Adayı Beyazıthan Güngelen; listelerini ÖNSEÇİMLE  belirlediklerini söyleyerek,katılımcı demokrasinin Değişim Grubu için ne kadar önemli olduğunun altına çizdi. Temel anlayışlarının; meslek mensupları arasındaki birlik, beraberlik ve uzlaşma kültürünü geliştirmek olduğunu vurgulayan Güngelen, yönetime geldiklerinde önceliklerinin şeffaf ve tüm oda mensuplarının katılımcı olduğu, gruplar üstü bir yönetim anlayışını hayatageçirmek olduğunu vurguladı. Güngelen  mali müşavirlerin mesleki sorunlarının yanı sıra, ülke gündeminin de yakın takipçisi olacaklarını belirtti. Çocuklarımıza sağlıklı ve yaşanılabilir bir dünya bırakmanın ilk koşulunun, çevreye duyarlı olmaktan geçtiğini söyleyen Güngelen; Değişim Grubu olarak yoğun kirliliğe neden olduğu için, bu ve bundan sonraki hiçbir  genel kurulda,süsleme çalışması yapmayacaklarını ve bu konuda diğer gruplara çağrı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Değişim Grubu Kurul  adayları  şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU:                        DENETLEME KU RULU:            DİSİPLİN KURULU:

Beyazıthan GÜNGELEN                  Hakan CEYLAN                          Hande HAMAMCILAR ERTUNÇ

Hakan GÜVENER                             Mehmet Deniz GEZER             Aslı ENİS

Emine ÖZKAN BULUT                     Meral MAVİ                               Erkan BOZBEY

Ayhan KAYA                                                                                          Ali YILMAZ

Hüseyin Özer DİKER                                                                            Murat İREM

Melike BEBEK

Pervil KOÇ

Fevzi TOKER

Ünal AKYOL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.