Dermatouch Estetik ve Güzellik Kliniği hizmete açıldı!

Dermatouch Estetik ve Güzellik Kliniği hizmete açıldı!

Dermotoloji Uzmanı Dr. Seçil Taşkın ile meslektaşı Uzm. Dr. Esra Arısoy’un hizmete açtığı Dermatouch Estetik ve Güzellik Kliniği açılışı yapıldı

Karşıyaka'nın Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış etkinliğine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, EGSİYAD Başkan Yardımcısı İş İnsanı Mustafa İmrak, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılışta ilk sözü alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, işyeri açılışlarını sadece bir ilçeye katkı olarak görmediklerini ifade ederek, “Kentin ve ülkenin ekonomisine katkı olarak görüyoruz. Yeni istihdam alanı olarak görüyoruz. Burada bu kliniği hizmete açan doktorlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2021-10-05-at-12-43-43-2.jpeg

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da, bir doktor olarak meslektaşlarının Karşıyaka’da hizmet veren bir yer açmış olmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Buradaki topluluktan görüyorum ki meslektaşlarımızın arkasından güçlü bir destek var. Karşıyaka’da yeni sağlık adresi açıyorlar. Bizim için çok değerli. İzmir’in güzelliğine de güzellik katacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-10-05-at-12-43-43-1.jpeg

EGSİYAD Başkan Yardımcısı Mustafa İmrak da, bir iş insanı olarak İzmir’in ekonomisine katkı sunacak her girişimin yanında olduğunu belirterek, “Dr. Seçil Taşkın benim kuzenim. Alanında gerçekten ciddi başarılar elde etti. Uzm. Dr. Esra Arısoy da aynı tecrübe yetkinlikte bir doktor. Kısa sürede adlarından söz ettireceklerine inanıyorum. Yolları açık olsun” sözlerine yer verdi. Konuşmaların ardından konuklar açılış kurdelesini kesti. Kliniği gezen konuklar işlemler hakkında bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.