DSP İzmir İl Başkanı görevden alındı

DSP İzmir İl Başkanı görevden alındı

Yaklaşık 10 aydır DSP İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Aygül Horasan Karahan, Genel merkez tarafından görevden alındı.

Görevden alınan başkan Aygül Horasan Karahan, bu durumu sitem dolu bir açıklamayla duyurdu.

İşte o açıklama;

Ben Aygül Horasan Karahan;

DSP Karşıyaka İlçe Başkanlığından sonra 10 aydır İzmir İl Başkanlığı görevini tüm gücü, emeği ve özverisiyle yürütmeye çalışan ve yürüttüğüne inanan gerçek bir Demokratik Solcu. 10 ay önce atamayla geldiğim görevime sıfırdan başlayarak, 1,5 senedir kapalı olan İl Binasını açan, İzmir de muhalif olarak damgalandırılan tüm küskünleri bir araya getiren, kapısını bir gün dahi kapatmayan, herkesi kucaklayan, 30 ilçeyi gezerek partisini son yıllarda en iyi şekilde temsil eden ve bugün görevinden alınmış bulunan vefakar ama yılmayan ve yılmayacak olan bir partili. Genel Başkanı ve Genel Merkezinden sadece saygı beklemekten başka hiç bir beklentisi olmayan eskitilmiş bir İl Başkanı. Verilen bu görevi yerine getirebilmek için, Türkiye siyasi arenasında DSP'ye olan ihtiyacın bilincinde olan, bunun için tüm engellemelere karşın her gün mücadelesine devam eden, partisine ve Genel Merkezine inanmış biri. 

Bunları neden yazıyorum? Bugün Örgüt Kurulu tarafından görevime son verildi. Sebep Tüzüğümüzün 49. maddesi. Görevimi safsalatmışım. İşte burada benim için söz bitiyor. Parti taşınmazlarının satışına karşı koyduğumuz tavır ve kararlılık Genel Merkezimizi rahatsız etti. Bizler ki Başkanlık sistemine şiddetle hayır diyen Demokratik Sol Partililer kendi içimizde bunu oluşturmuşuz. Verilen ceza ne olursa olsun sonuna kadar partim adına mücadelemi sürdüreceğime, partimin çıkarları ve kazanımları adına çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum. 

Bugün Parti Binasına haciz getirip mallarının satışına sebep olan, uzun süre il binasının kapalı kalmasına neden olup bugün ödüllendirilenlerin aksine, Parti Taşınmazları satılmasın kaynak yaratılsın diyen bizlerin görevden alınarak disiplin kuruluna sevk edilmemize ne yazık ki benim aklım yetmemekte.Bugüne kadar benimle yönetimimde bulunup özveriyle çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.

ŞİMDİ YİNE YENİDEN

DEMOKRATİK SOL PARTİ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.