Eczacılar Antalya’da Buluştu

Eczacılar Antalya’da Buluştu

Türkiye'nin öncü ecza kooperatiflerinden EDAK tarafından düzenlenen "Merhaba Yaz 2017 Satış Etkinliği" Antalya'da başladı.

Bu yıl 9.'su gerçekleşen etkinlikle ilgili EDAK Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Sarp Yaklav, "Küresel ekonomik sorunlar tüm dünyada her alanda etkisini gösterirken, tüm dünyada kooperatifçilik kriz zamanlarının yükselen değeri olarak görülüyor. Bu etkinliğimizin de eczacılarımıza ve sektörümüze katkısı büyük oluyor" diye konuştu.

 EDAK Ecza Kooperatifi, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Merhaba Yaz 2017 Satış Etkinliği” ile eczacı ortaklarını çok geniş bir ilaç dışı sağlık ürünleri yelpazesi ile buluşturdu.  2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenen etkinlik ile EDAK’ın faaliyet alanındaki eczacı ortakları ve firma yetkilileri bir araya geldi. 115 Firma ve 300 firma üst düzey yetkilisinin katıldığı etkinliğe, 800'e yakın eczacı katıldı. Etkinlikle, kooperatif ortağı eczacıların farklı ürün kategorilerinde yer alan ürünlere ulaşımı ve  bu ürünlerden avantajlı koşullarda alım yapması hedeflendi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Sarp Yaklav şunları söyledi; "Küresel ekonomik sorunlar tüm dünyada her alanda etkisini gösterirken, tüm dünyada kooperatifçilik kriz zamanlarının yükselen değeri olarak görülüyor. Bu etkinliğimizin de eczacılarımıza ve sektörümüze katkısı büyük oluyor. Kooperatif ortağı eczacılarımıza ekonomik ve sosyal anlamda biraz olsun nefes alma imkanı veren  etkinlikle,  birçok yeni ürünü ve ürün kategorisini bir arada görme imkânı da buluyoruz. Ayrıca EDAK ortağı eczacılarımıza sunulan önemli bir hizmetimiz olarak eczanemizde bulunması önerilen her ürün, öncelikli olarak uzman ekibimiz tarafından halk sağlığı anlamında değerlendiriliyor. Böylece EDAK’ta olmayan ya da önermediğimiz bir ürünü eczacılarımız da bulundurmuyor. Ayrıca adı İlaç dışı olsa da bu ürünler de sağlık ürünleridir. Ve  bu işin eğitimini alan, biz eczacılar tarafından hasta ve tüketicilere sağlık danışmanlığı ile sunulmasını da sağlamış oluyoruz. Üstelik bu sene etkinliğimizde yeniliklerimiz de devam ediyor;  eczacılarımızın hasta ve tüketicilerine daha iyi hizmet verebilmesi ve eczanelerini her bakımdan buna uygun hale getirebilmeleri için "Eczanemi Geliştiriyorum"  alanımız etkinlikte ilk kez boy gösterecek.” diye konuştu.

 

Yenilikler burada; "eczanemi geliştiriyorum"

 

Etkinlikten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Burak Öztan da yaptığı açıklamada şunları söyledi.  "Bu sene ilk kez eczanemi geliştiriyorum alanının yer aldığı etkinlikle eczacılar, eczane  yönetimi ile ilgili araçlara ulaştılar ve eczane yönetimi alanında uzman danışmanlardan alınan eğitimlerle bilgi donanımlarını da artırdılar. Eczacılık  mesleğinde tanınmış danışmanlardan alınan bu eğitimler, sohbetler ve  imza etkinlikleri ile eczaneleri için en uygun ticari ve çözüm odaklı yaklaşımları görerek bunlardan yararlanma imkanı buldular. Etkinliğimize ilaç ve ilaç dışı sağlık ürünleri firmalarımızın ilgisi yoğun oldu. Tedarikçilerimize de çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz gün boyu satış aktiviteleri ile sürerken gece de çeşitli etkinliklerle devam etti. Bu bölümde Erol Evgin, adını Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın “Üç Şehitler Destanı” ndan alan “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” konserinde; Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze uzanan dönemi şarkılar, türküler ve anekdotlar eşliğinde anlatırken, eczacılarımıza unutulmaz bir gece yaşattı. Konser boyunca Osmanlı’nın son döneminden, Kurtuluş Savaşı’na; Cumhuriyet’in ilanından, günümüze kadar gelişen olaylar hazırlanan özel görsellerle barkovizyona yansıtıldı. Ayrıca, Soner Olgun ve Necati ve Saykolar Grubu da etkinliğin önemli müzisyenleri arasında yer aldı. Bu organizasyonumuz ilaç eczacılık sektörünün buluşma noktalarından biri haline geldi."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.