Ege Finans Derneği, 10. yılını kutladı

Ege Finans Derneği, 10. yılını kutladı

Finans sektörünün temsilcilerinin yer aldığı, mesleki birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, finans mesleğinin tanıtılması, geliştirilmesi, mesleki ilkelerin belirlenmesi için kurulan Ege Finans Derneği, 10. yılını kutladı.

Finans sektörünün temsilcilerinin yer aldığı, mesleki birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, finans mesleğinin tanıtılması, geliştirilmesi, mesleki ilkelerin belirlenmesi için kurulan Ege Finans Derneği, 10. yılını kutladı. Kordon Otel’de düzenlenen kutlama yemeğinde 10 yılı dolduran üyelere plaket verilirken, yeni üyelere de rozet takıldı. Etkinlikte ayrıca tüm üyelerle birlikte 10. yıl pastası da kesildi.

Yemekte konuşan Ege Finans Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cengiz, kurucusu olduğu ve kuruluşundan itibaren birlikte çalıştığı Kurucu Başkan Prof. Nasuh Oğuzhan Altay, 2. Dönem Başkanı Prof. C. Coşkun Küçüközmen, 3. Dönem Başkanı Mehmet Vurucu, Danışma Kurulu Başkanı Prof. Ramazan Abay, Kurucu Üyeler, Kurullarda yer alan üyeler ile tüm üyelere teşekkür etti. Cengiz, birlikte çalışmaktan ve derneklerinin 10. Yılını kutlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

efd-toplu.jpg

FİNANS KONUSUNDA FARKINDALIK YARATTILAR

Derneklerinin finans alanındaki akademisyenler, finansal kurum ve kuruluşlardaki uzman yöneticiler, kamu ve özel sektördeki finans profesyonellerini bir araya getirdiğini ve bugün 200’e yakın üyeye ulaştığını belirten Cengiz, “EFD Halen İzmir’de bulunan üniversitelerden temsilcilerin yer aldığı, Bankalar ve aracı kurumlar ile reel sektör kuruluşlarının temsil edildiği konularında uzman üyeleri bünyesinde barındıran bir dernek. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve projelerle finans konusundaki farkındalığı artırmaya çalıştık. Finans Tadında Sohbetler toplantılarımızla da alanında uzman birçok ismi konuk ettik. Bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağladık. Genç EFD ile de üniversiteli gençleri dernek üyelerimizle bir araya getirdik. Bundan sonraki dönemde de yeni projelerle yolumuza devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Yemekte ayrıca Dernek Kurucu Başkanı Prof. Oğuzhan Altay da derneğin kuruluş öyküsünü anlatırken, geçmiş dönem başkanları Prof. Coşkun Küçüközmen ve Mehmet Vurucu da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Gecede Dernekte 10. Yılını dolduran üyelere plaketleri verildi, yeni üyelere rozet takıldı. Gecenin sonunda da üyelerle birlikte EFD’nin 10. Yıl kuruluş pastası kesildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.