Ege Üniversitesi’nde futsal heyecanı

Ege Üniversitesi’nde futsal heyecanı

EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından akademik ve idari personele yönelik düzenlenen futsal turnuvasında, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın da oyuncuları arasında yer aldığı Ziraat Fakültesi ile Tıp Fakültesi takımları karşılaştı.

EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen futsal turnuvasında B Grubu’nun ilk maçı, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın da katılımıyla EÜ 20 Mayıs Spor Tesisleri’ndeki büyük salonda yapıldı. Rektör Budak’ın da top koşturduğu Ziraat Fakültesi ile Tıp Fakültesi futsal takımları galip gelmek için ter döktü. Kıyasıya mücadelede heyecan dolu anlar yaşanırken, centilmenlikten bir an olsun ödün verilmedi. Maç boyunca her iki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı. Salon futbolu olarak da bilinen ve 6 kişiyle oynanan maçın galibi bir gol farkla Tıp Fakültesi oldu.
 

“BÜYÜK KEYİF ALDIM”
 

Sosyal ve sportif etkinliklerin, çalışanların birbirleri arasındaki gönül bağını kuvvetlendirdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Budak, “Ege Üniversitesi 10 bin çalışanı olan büyük bir üniversite. Çalışanlar arasında resmi turnuvalar yapılıyor. Futsal da onlardan biri. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, sadece öğrenci değil öğretim elemanları ve idari personelimize yönelik de organizasyonlar düzenliyor. Ben de bu organizasyonlarda Rektör olarak yer almaya çalışıyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum, çalışanlarımızla iç içe olmaktan büyük keyif alıyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.