Eski başkandan Ufuk Sesli'ye: "5 yıl boyunca hiçbir hizmet üretmedi"

Eski başkandan Ufuk Sesli'ye: "5 yıl boyunca hiçbir hizmet üretmedi"

Yerel seçimlerde AK Parti'ye yenilen CHP'li Sesli'ye bir eleştiri de eski başkandan geldi.

İzmir'in Bayındır ilçesinde mevcut belediye başkanı Ufuk Sesli, Cumhur İttifakı adayı Uğur Demirezen karşısında hezimete uğradı. İzmir'de CHP'de sandığa koltukta gidip tek kaybeden başkan olarak eleştirileri üzerine çeken Ufuk Sesli'ye CHP Bayındır İlçe eski başkanı Hüseyin Behzat Aydilek de sert sözlerle yüklendi.

chp_89-001.jpg

Ufuk Sesli'ye yönelik olarak "5 yıl boyunca hiçbir hizmet üretmedi. Herhangi bir hizmet üretmek gibi girişimde de bulunmadı. Halka da kötü davrandı" diyen Aydilek, açıklamasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e de yüklendi. Aydilek, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Seçimi kaybeden başkan Ufuk Sesli, 5 yıl boyunca hiçbir hizmet üretmedi. Herhangi bir hizmet üretmek gibi girişimde de bulunmadı. Halka da kötü davrandı. Biz bunu il başkanına da söyledik. Genel başkan yardımcılarına da söyledik ancak dinletemedik. Böyle olacağı belliydi. Daha önceki beyanatlarımda da bizi hüsranın beklediğini söylemiştim. Maalesef dinletemedik. Bu kaçınılmazdı. Biz bunu görüyorduk. Bu hezimetin sorumlusu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'dir. Ufuk Sesli, Yücel'in arkadaşıymış. Aday gösterdi, sonuç da böyle oldu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.