Eski Kaymakam'dan CHP açıklaması

Eski Kaymakam'dan CHP açıklaması

AK Parti’den Karabağlar Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayarak görevinden ayrılan eski Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, hakkında çıkan CHP’de görüşme yapıyor iddialarıyla ilgili haberleri sosyal medya üzerinden açıklama yaparak yalanladı

 

Uzun yıllar Karabağlar Kaymakamlığı yaptıktan sonra AK Parti’den Karabağlar Belediye Başkanlığını aday adaylığını açıklayarak görevinden ayrılan Mehmet Sadık Tunç ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde, basında CHP Genel Merkezi’nde ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’la görüşme diye haberler çıkmıştı. Çıkan haberin detaylarında ise Mehmet Sadık Tunç’a CHP Karabağlar Belediye Başkan adaylığı teklifi yapıldığı veya Tunç’un destekleyeceği CHP Karabağlar Belediye Başkan adayıyla ilgili bilgi sorulduğu da verildi.

Bu haberler üzerine siyasi kulisler, AK Parti’den Karabağlar Belediye Başkan Adaylığı bir gece de değişen Mehmet Sadık Tunç’un aday olacağı ise dillendirilmeye, özellikle AK Parti teşkilatında olumsuz tepkiler verilmeye başladı.

Gece sabaha kadar süren bu yoğun siyasi kulis üzerine eski Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı. Tunç, CHP Genel Merkezi’ne gitmediğini, CHP’den kimseyle adaylığı ve diğer adayların durumuyla ilgili hiçbir görüşme yapmadığını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve İl Başkanı Aydın Şengül’le görüşüp, seçimler bitene kadar partisine destek için saha çalışması yapacağını, görevine ondan sonra dönmeyi düşündüğünü söylediğini de ekledi.

Mehmet Sadık Tunç’un sosyal medya açıklaması:

unnamed-048.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.