Esra Sezer'in ilk teklisi çıktı

Esra Sezer'in ilk teklisi çıktı

Esra Sezer'in ilk teklisi "Ama Hala" "Vocal Records" etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Şarkının sözü Esra Sezer'e, müziği Esra Sezer ve Kaan Karamaya'ya ait. Aranjesi ise Altan Turan tarafından yapıldı. Canlı enstrüman kayıtlarında ise;  yaylılar İstanbul Strings, ud, cümbüş Mustafa İpekçioğlu, bas gitar Nurhat Şensesli, perküsyon Mehmet Akatay, balaban ve ney Gürkan Çakmak, drums hihat Mehmet Yüzgeç, gitar Altan Turan imzası taşıyor.

"Ama Hala" nın kayıt ve  mix aşamasına Altan Turan, mastering aşamasına ise Lucas Pimentel imza attı. "Ama Hala" nın back vocalinde ise Esra Sezer'e, Pınar Çubukçu eşlik etti. 

Albüm fotoğrafları aynı zamanda şarkının klip yönetmeni de olan Enes Bilal Taşçı tarafından çekildi. Klip çekimleri Kartepe'de ve İstanbul'da gerçekleşti. 18 kişilik bir ekiple çekimleri tamamlanan klip,  bitmeyen bir aşk hikayesini anlatıyor. 

Klibinin çekimleri için  karların üzerinde bir saate yakın uzanmak zorunda kalan Esra Sezer, kar sahneleri bitince ayağa kalktığında, tansiyon düşüklüğünden dolayı baygınlık geçirdi. Esra Sezer, bu olayı "yine olsa o soğukta dudaklarım titremeden şarkımı defalarca söyler, klibimi tamamlardım" sözleriyle dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum