Evrim Ateşler'den 2. albüm

Evrim Ateşler'den 2. albüm

Evrim Ateşler, 2018 Aralık ayında yine tüm aşamaları Yunanistan'da hazırlanan ve "Birlikte" anlamına gelen 2. albümünü "Mazi"yi yayınladı.

2017 yılında prodüksiyon aşamalarını Atina’da tamamlayıp, Avrupa ve Türkiye’de ilk solo albümü “Afieromenos Sto Rembetiko”yu Türk ve Yunan dinleyicileri ile paylaşarak büyük başarı grafiği sergileyen ve geleneksel Türk-Yunan ortak kültürleri üzerine sanat projeleri sahneleyen müzisyen Evrim Ateşler, 2018 Aralık ayında yine tüm aşamaları Yunanistan'da hazırlanan ve "Birlikte" anlamına gelen 2. albümünü "Mazi"yi yayınladı.

evrim-atesler1-(4).jpg

Yunan müzisyenler ve 7 ünlü Yunan kadın sesle (Ria Ellinidou - Eirini Haridou - Ioulia Karapataki - Katerina Katsigianni - Sofia Papazoglou - Fotini Rentzi - Aspasia Stratigou) 7 düet şarkı seslendiren müzisyen, 2 solo ve 2 enstrümantal parçayı da ekleyerek bu özel projeyi Avrupa'dan sonra 20 Ocak itibariyle Türkiye'de de dinleyicisi ile buluşturdu. Albüm, Ateşler’in ABD’de işbirliği sağladığı organizasyon aracılığı ile de tüm dijital müzik platformalarında paylaşıma açıldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.