Eyüpspor'la Karşılaşmaya Giden İnegölspor'a Ölüm Tehditleri Yağdı

Eyüpspor'la Karşılaşmaya Giden İnegölspor'a Ölüm Tehditleri Yağdı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı olan İnegölspor, Eyüpspor ile oynayacakları deplasman karşılaşması için gittikleri İstanbul'da Eyüpspor taraftarlarının taşlı saldırısına uğradı, ölüm tehditleri aldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı İnegöl kafilesi deplasman karşılaşması için gittikleri İstanbul'da Eyüpspor holiganlarının saldırısına uğradı. Ellerinde taş ve sopalarla, İnegölspor kafilesinin kaldığı otelin önüne gelen holiganlar, takım otobüsüne saldırı gerçekleştirdi.

İnegölspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hamit Haraslı, holiganların Bayrampaşa'da otelde kalan İnegölspor kafilesinin otobüsüne saldırdıklarını açıklayarak, otobüslere öleceksiniz yazıldığını aktardı.

Bozuk Türkçe'yle yazılan tehditlerde "öleceksiniz" yerine "ölüceksiniz" yazılması dikkat çekerken, Futbol Şube Sorumlusu Haraslı, ligde düşme ihtimali yüksek olarak gösterilen Eyüpspor karşılaşması için İstanbul'a geldiklerini belirterek, Bayrampaşa'daki otelde deplasman karşılaşması için dinlendiklerini belirtti.

Otobüse saldırı olduğunun kendilerine söylenmesi ile otelin kapısının önüne çıktıklarını belirten Haraslı, kulüp otobüsüne taş ve sopalarla saldırıldığını, etrafına da "öleceksiniz" (ölüceksiniz), Eyüp Sultan ve benzeri yazılar yazıldığını ifade etti. Haraslı, otobüse yapılan nefret yazılamalarının yanı sıra, otobüste maddi hasar oluştuğunu da söyledi.

6 araçla 20 holigan gelmiş

Otelin güvenlik kameralarını izlediğini söyleyen İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu,  otelin güvenlik kamerasının kayıtlarını izlediğini aktararak,  6 araçla birlikte gelen toplam 20 kişinin otobüse saldırdığını söyledi. Haraslı, 20 kişinin otobüse taş atarak ve ellerindeki sopalarla vurarak yazılama yaptığının kamera kayıtlarında olduğunu söyleyerek, şahıslardan şikayetçi olduklarını ve gerekli kurumlara bu konuda başvurularını yaptıklarını ifade etti.

Aynı holiganlığı soyunma odalarında da yapmışlar

Deplasmana gelen misafir takımın soyunma odalarına da yine bozuk bir Türkçe kullanılarak, ölüm tehditleri içeren nefret yazılamaları yapıldığı öğrenildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.