Foça Yenibağarası'nda aşure kazanı kaynadı

Foça Yenibağarası'nda aşure kazanı kaynadı

Foça Yenibağarası Mahallesi'nde geleneksel aşure etkinliği yapıldı.

Esnafın malzeme desteği, Foça Yenibağarası'nın gönüllü kadınlarının el emekleriyle aşure kazanları kuruldu. Aşure hayır dualarıyla boşaltıldığı tabaklarla davet edilen konuklar ve mahalle halkına ikram edildi.

whatsapp-image-2023-08-18-at-16-38-16.jpeg

İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz ve çok sayıda konuğunda katıldığı etkinliği organize eden Yenibağarası Muhtarı Cihat Gerihan aşure gününe destek ve emek verenlerle, katılarak hayra ortak olan herkese teşekkür etti.

Cihat Gerihan "Mahallemin duyarlı, çalışkan bireyleri ile birlikte kadın, erkek, genç, yaşlı demeden bir kez daha birliktelik içerisinde maddi ve manevi katkıları ile aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Katkıda bulanan emek veren herkese canı gönülden, yürekten teşekkür ediyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık. Bizleri bugün de yalnız bırakmayan İlçemiz Kaymakamı Mehmet Türköz'e, Vakıf Müdiresi İclal Koçdar ve personeline, kaymakamlık personeline, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Baran Gezmiş Yıldırım ve personeline, İlçe Cumhuriyet Savcılarımıza, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Arıkan'a, Karakol Komutanı Kd.Bçvş. Fikret Dinç'e, Yeni Foça Jandarma Karakol Komutanı Kd.Bçvş. Bayram Şeker'e, Yenifoça 7 .Jandarma Terör ile Mücadele Harekatı Okul Komutanı J.Alb. Mustafa KILIÇ'a, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Harun Tercanlıoğlu'na, İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Rukiye Özsoy Köksal ve personeline, Foça Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Altunbahar' a, İyi Parti İlçe Başkanı Bilgin Şahin'e ve teşkilat yönetimine, İlçemizin sevilen sayılan insanlarından çok değerli büyüğüm Sebahattin Karaca ya, Kocamehmetler Mahallesi Muhtarı Yavuz Karaca'ya, Aza arkadaşlarıma, mahallemin gençlerine ve katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2023-08-18-at-16-39-01.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.