Galatasaray Antalyaspor Maçına Büyük Güvenlik

Galatasaray Antalyaspor Maçına Büyük Güvenlik

Antalya'da Antalyaspor ve Galatasaray arasında gerçekleşecek karşılaşmada 750 polis ve 600 güvenlik görevlisinin görev almasına karar verildi

Nisan ayı içerisinde Antalya'da gerçekleşecek karşılaşmalar için bir araya gelen Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu, Antalya'da oynanacak olan Galatasaray Antalyaspor müsabakasında 750 polis ve 600 güvenlik görevlisinin görev alması yönünde karar verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sedir Restoran'da Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu başkanlığında bir araya gelen Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Antalyaspor Galatasaray karşılaşmasında 750 polis ve 600 özel güvenlik görevlisinin stadyum ve çevresinde görev alması yönünde karar verdi. Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek olan karşılaşma için güvenlik görevlileri saat 12.00'da yerlerini almış olacak. Öte yandan kurulun verdiği karar doğrultusunda Türkiye İsveç Milli karşılaşmasında olduğu stadyumun otoparkına özel araç alınmayacak.

Nisan ayı içerisinde Antalya'daki tüm spor karşılaşmaları konuşuldu

1 Mayıs günü saat 19.00'da gerçekleşecek Antalyaspor Torku Konyaspor maçında alınacak güvenlik tedbirlerine de karar veren Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü gerçekleştirilecek karşılaşma için 500 görev ve 500 özel güvenlik görevlisinin görev alması yönünde karar verdi.

Sedir Restoran'da toplanan kurul ayrıca 17 Nisan günü gerçekleştirilecek Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak olan Antalya spor Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Erkekler Hentbol Süper Lig karşılaşmasında yer alacak güvenlik tedbirleri ve kolluk kuvvetleri ile yine aynı salonda 7 Nisan 17.00'da oynanacak Muratpaşa Belediyespor Genç Uşak Spor Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off karşılaşması ve Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak Kepez Belediye - Yalovaspor Erkekler Basketbol 2. Lig play-off karşılaşmasında alınacak güvenlik tedbirlerini karara bağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.