Kemalpaşalı gazetecilerden flaş iddia: CHP'liler Karakayalı ile olmaz diyor

Kemalpaşalı gazetecilerden flaş iddia: CHP'liler Karakayalı ile olmaz diyor

Aktüel Kemalpaşa Programında konuşan gazeteciler Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Başkan Karakayalı'nın CHP içinde yeniden aday gösterilmeme ihtimalinin olduğunu iddia etti.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Aktüel Dergisi ve Web Tv İmtiyaz sahibi Filiz Eroğlu, Nif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Yıldız ve Haber Sekiz Eylül Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yıldıray Dal, Aktüel Kemalpaşa Programında, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2023-05-18-at-15-57-47.jpeg

Kemalpaşa Aktüel Dergisi ve Web Tv İmtiyaz sahibi Filiz Eroğlu, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayıs Seçimlerinde kazanmaması halinde, 2024 Yerel Seçimlerinde, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın aday olmayacağı iddialarının parti içinde konuşulduğunu dile getirdi. Eroğlu öte yandan da, Başkan Karakayalı’nın aday olmak isteyeceğine dikkat çekerek “Millet İttifakı kazansa da kaybetse de, yeniden aday olmak istediğine hiç şüphem yok. Gayet o koltukta kalmak istiyor. Aynı zamanda partililerin de, Karakayalı’nın kazanamayacağına dair büyük serzenişleri var” dedi.

"PARTİ İÇİNDE RAHATSIZLIK VAR"

Nif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Yıldız ise Başkan Karakayalı’nın 2024 Yerel Seçimlerinde, CHP Genel Merkez tarafından yeniden aday gösterilmeme ihtimalinin olduğunu iddia etti. Yıldız şöyle konuştu; “Çok sağlam CHP’liler bile Sayın Karakayalı ile olmaz diyor ve Karakayalı ile seçimi kaybedeceklerini düşünüyorlar” dedi. Yıldız şöyle konuştu; “Arif Uğurlu’nun kaybetmesi Karakayalı için bir şans oldu; kendini değiştirdi. İnsanlar hatalarından ders çıkarır. Ama Karakayalı, en büyük eleştirdiğini kendisi yaptı. Buca’dan adam getirdi diye Arif Uğurlu’yu eleştirdi ama o da Balçova’dan arkadaşını getirip Kültür Müdürü yaptı. Kendi partisinin içinde de rahatsızlık var."

"YENİDEN ADAY GÖSTERİLMEZ"

Haber Sekiz Eylül Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yıldıray Dal, siyasette politikacıların koltuğu ‘tatlı’ bulduğunu belirterek Başkan Karakayalı’nın stratejik davrandığını ve gelecek hamleleri görmeye çalıştığını dile getirdi. Dal şunları aktardı; “Karakayalı hakkında parti içinde çok büyük bir rahatsızlık var. Kendi Meclis üyelerine hakaret eden bir başkandan söz ediyoruz. Siyasette farklı düşünceler olur, ama kendi kadrolarına hakaret etmeyi anlamıyorum. Başkan stratejik bir hamle yaparak gelecek hamleleri görüyor. Seçimlerden sonra CHP yenilenmeye gidecek. Başkan Karakayalı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dialoğunun ne olduğunu bilemiyorum. Ama ben ‘Adam Olmayacağım’ diyeceğini sanmıyorum. Ama aday gösterilir mi bilemiyorum.”

Dal öte yandan, Başkan Karakayalı’nın Millet İttifakı İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz ile de ciddi bir problem olduğuna dikkat çekerek “Orada da zorlanacaktır. İttifak devam etmezse zaten kendi adaylarını çıkarırlar ve Karakayalı aday adayı olacaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.