Gençlere serbest kürsü

Gençlere serbest kürsü

Başkan İnan: Gençler, geleceklerini düşünerek Sayın Zeybekci'yi tercih edecek

Yerel seçim öncesinde çalışmalarını hızlandıran ve dikkat çeken projeler hayata geçiren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Kemalpaşa, Bornova ve Konak’ta “Genç kürsü” kurdu. Farklı siyasi görüşlerden gençler, kürsüde yaptıkları konuşmada İzmir’deki yerel yönetimlerden beklentilerini, gençlere yönelik nelerin yapılması gerektiğini ve yaşadıkları sıkıntıları anlatarak önerilerini sıraladı.

unnamed-(1)-385.jpg

Gençlerin talepleri tek tek not alındı ve sorularına da yanıt verildi. Konak Ballıkuyu’daki toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Bornova’daki buluşmaya ise AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci de katıldı.

unnamed-466.jpg

30 İLÇEDE DE YAPILACAK

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, yerel seçim öncesinde gençlerin kendilerini istedikleri gibi ifade edebilmeleri için başlatılan “Genç kürsü” uygulamasını İzmir’in tüm ilçelerinde yapacaklarını söyledi. Başkan İnan, “İzmir’in her noktasında gençlerle bir arada olmaya, onları dinlemeye özen gösteriyoruz. Sadece bizim kendimizi anlatmamız, onlara sürekli olarak AK Parti’nin yapacağı projelerden bahsetmemiz yeterli olmaz. Asıl önemli olan onları dinlemek. Sadece AK Partili değil, farklı siyasi görüşten gençler de toplantılarımıza geliyor. Onları aramızda görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

İZMİR'İN KADERİNİ BELİRLEYECEK

Başkan İnan, şöyle devam etti: ”İzmir’de yaklaşık 700 bin genç, yerel seçimde sandık başına gidecek. İzmir’in kaderini gençler belirleyecek. Her bölgede gençlerimizin de farklı ihtiyaç ve talepleri var. Bunları görmezden gelmek ya da önemsememek olmaz. 31 Mart’ta gençlerin hem İzmir’in hem de kendilerinin geleceğini düşünerek, tercihini Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekci'den yana kullanacağına inancımız tam. Sahada ve sosyal medya sürekli olarak gençlerle beraberiz. Bundan sonra da çalışmalarımız sürecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.