Gizem Saatci'den "Benim Şarkımsın"

Gizem Saatci'den "Benim Şarkımsın"

Kendisini yapmış olduğu türkçe rock,pop albümlerinden duyup dinlediğimiz Gizem Saatci Band 2019 yılına Es Müzik den "Benim Şarkımsın" adlı bir single ile giriş yapmıştır.Single albümde 2 adet eser bulunmaktadır.

Muğla'nın Fethiye beldesinde  gerçekleşen proje hakkında müzisyen Gizem Saatci şunları söyledi:

"Bu single albüm, ilk albüm yaptığım yıldan bu yana 10.yılını doldurdu.Bu zamana dek yurt içi ve yurt dışında birçok farklı projede, konserler de,oteller ve bar programlarında yer aldık lakin şöyle bir geçmiş ile müzikal bestekarlığıma,söz yazarlığıma ve eserlerime  baktığımda içimden gelerek ,kalbime vura vura anlam kazandıran  en çok sevdiğim şarkı "Benim Şarkımsın"eseri oldu.

Üretimden çok,tüketime dayalı olan müzik piyasasında bir çok müzisyen gibi beni de çok yıprattılar.Artık sanatsal ve psikolojik açıdan da  yıprandıgımı fark ettiğim anda ,ani bir kararla Fethiye'nin bir köyüne yerleştim.Orada müzikal olarak ruhsal anlamda kendimi daha iyi hissettigim  anda ,işte bu güzel projeyi zevkle hayata geçirdim.

Konser çalışmaları yurt içi ve yurt dışında da  gerçekleştirmeyi planladığımız Almanya konseriyle başlangıç olacaktır"inşallah müzik kanallarında dinliyicilerle buluşucakdır diye konuştu.

1-Benim Şarkımsın söz: Gizem Saatci  müzik,düzenleme: Esat Saatci
2-Cennetin izini buldum söz, müzik: Osman Boyacı düzenleme:Esat Saatci
Mix,mastering,stüdyo: Mustafa Mert ve Sabri Dereli
Klip yönetmeni: Fuat Eren
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.