Güzelbahçe'den örnek mesaj

Güzelbahçe'den örnek mesaj

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, yeni atanan Güzelbahçe AK Parti İlçe yönetimini ziyaret etti.

Yeni ilçe başkanı Vasfi Çakıroğlu’nu ziyaret eden İnce “Güzelbahçe’de birlik beraberlik içinde yaşıyoruz. Ülkemizin de bu birlik beraberlik ve huzura ihtiyacı var. Amacımız ilçemize hizmet etmek. Kavga etmeden, barış içinde yaşamak” dedi.

CHP İlçe Başkanı Kazım Çam da “Hepimizin amacı ülkeye hizmet. Ankara’da kavga edebilirler ama biz burada barış içinde yaşamalıyız. Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür. Yarın biz de siz de meydana çıkabiliriz, istediğimiz şekilde miting yapabiliriz. Demokrasinin gereği budur.” dedi.

AK Parti Güzelbahçe’nin yeni ilçe başkanı Vasfi Çakıroğlu’da ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, “Amacımız Güzelbahçe’ye hizmet. Bunu kim yaparsa yapsın. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Nasıl düşmana İlk Kurşun’u atan Hasan Tahsin İzmir’den çıkmışsa, AK Parti- CHP arasında bu şekilde sıcak ilişki de İzmir’den çıkmalıydı. Sizin bu ziyaretiniz umarım tüm ülkeye örnek olur” diye konuştu.

İlçenin temel sorunları hakkında konuşan AK Parti ve CHP’li ler ilçeye 24 saat hizmet verecek sağlık tesisi yapılması konusunda ortak mücadele etmek kararı aldı.

Başkan İnce, ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Çakıroğlu’na belediyenin kültür yayınlarının yanı sıra bir de Atatürk’ün Nutuk’unu armağan etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.