Hamza Dağ “Torbalı Belediyecilikte model oluyor”

Hamza Dağ “Torbalı Belediyecilikte model oluyor”

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yarımcısı Hamza Dağ bir dizi ziyaret için Torbalı’daydı.

 

Torbalı’ya Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ile birlikte gelen Dağ, ilk olarak  Ak Parti İlçe binasına uğradı. Hamza Dağ’ı burada İlçe Başkanı Hasan Akbıyık ve beraberindeki partililer çiçeklerle karşıladılar. İlçe binasına girerek partililerle hasbihal eden Hamza Dağ daha sonra Torbalı Belediyesi binasına geçti. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Hamza Dağ’a Torbalı’da gerçekleştirdikleri projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Hamza Dağ “Torbalı Belediyecilikte model oluyor”

Torbalı’nın son yıllarda yakaladığı gelişme ivmesiyle dikkatleri üzerine çektiğine değinen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Bu kadar dinamik ve gelişmeye açık bir ilçede belediye hizmetlerinin önemi yadsınamaz. Torbalı Belediyesi yaptığı projelerle olsun gerçekleştirdiği çalışmalarla olsun bir model oluşturacak düzeyde. Torbalı’da oldukça çalışkan ve başarılı bir Belediye Başkanı’mız var. Belediye Başkanı’mızın çalışma azmi bu potansiyel ile birleşince  kimse Torbalı’yı tutamaz” dedi.

Başkan Görmez, “Vekillerimizin desteği hep bizimle”

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yarımcısı Hamza Dağ’ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ İzmir Milletvekillerimizin destekleri bizler için çok önemli. Bu sayede çalışmalarımız esnasında kendimizi asla yalnız hissetmiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çok daha başarılı işlere imza atacağız inşallah”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.