Haydi çocuklar DSİ Spor’a !

Haydi çocuklar DSİ Spor’a !

Okullardaki yaz tatili heyecanı karnelerin alınmasıyla DSİ Spor İzmir’e taşındı. Yaz spor okulları için kayıt yaptıran yüzlerce öğrenci voleyboldan; basketbola; futboldan yüzmeye kadar pek çok dalda  eğitim görmeye başladı.

 

1985 yılından bu yana minikleri spor alt yapısıyla yetişmesine büyük özen gösteren DSİ Spor İzmir okulların kapanmasıyla yaz döneminin startını verdi. Futbol, basketbol, voleybol, jimlastik, tenis branşlarında açılan kurslara bu yıl yüzme de eklendi. DSİ Spor yüzme kursları Ada Koleji havuzunda gerçekleşecek.

DSİ Spor İzmir’de yaz heyecanı.

Modern tesislerinin yanısıra; uzman eğitmenleriyle dikkat çeken DSİ Spor İzmir’de yüzlerce öğrenci 13 Haziran’da top başı yaparken DSİ Spor Tesisleri Sorumlusu Aygül Atıcı çocukların yetişmesinde spor alt yapısının önemine dikkat çekti. Atıcı “ Spor yapan çocukların hem hayattaki özgüveni artıyor; hem de fiziki gelişimleri daha sağlam oluyor. Spor ve disiplin sadece sağlığı değil derslerdeki başarıyı da beraberinde getiriyor. Salı ve Perşembe günleri spor sevdalısı minikleri tesislerimizde ağırlıyor; onların geleceğinde küçük de olsa bir iz bırakmayı hedefliyoruz” dedi. 15 yaşının üzerinde öğrenci kaydı almadıklarını vurgulayan Atıcı yetişkinler için ise pilates ve fitness kurslarının sürdüğünü söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.