Hayvan Hakları için Fatih Gürbüz de söz verdi

Hayvan Hakları için Fatih Gürbüz de söz verdi

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir il temsilcileriyle bir araya geldi.

HAYTAP İzmir İl Temsilcileri Esin Önder, Av. Senem Demirel Acar, HAYTAP Eğitim Sorumlusu Meral Örüç, HAYTAP Foça Gönüllüleri ve CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in hazır bulunduğu buluşmada; Foça'daki sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

53933989_2023092514471981_4842659940742987776_n.jpg

Sokak hayvanlarını önemsediklerini belirten Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, "Hayvanlar bizimle aynı gezegeni paylaşan yaşam arkadaşlarımızdır" dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, HAYTAP temsilcileriyle sokak hayvanları konusunda karşılıklı mutabakata varan CHP'li Fatih Gürbüz, hayvanların yaşam haklarının korunması, mevcut durumlarının daha iyi hale getirilmesi ve geliştirilmesi için HAYTAP'ın 'Söz Veriyorum' protokolünü imzaladı. 

BELLA'NIN ŞAHİTLİĞİNDE...

Karşılıklı memnuniyet belirtilerek son bulan ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan HAYTAP İzmir İl Temsilcisi Esin Önder, "Foça Belediye Başkan Adayı sevgili Fatih Gürbüz ile bugün çok keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Genç, dinamik ve hayvansever bir başkan adayımız. Projelerini gönüllü ekibimizle birlikte keyifle dinledik. Foça yaz yazılarında sokak hayvanları popülasyonunun en çok arttığı ilçelerden. Mobil kısırlaştırma aracı projesi ile hem canların hem de Foça halkının mutlu bir döneme başlayacağına inanıyoruz. Can dostlarının hem yaşam kalitesini hem de  veterinerlik hizmeti faaliyetlerinin kalitesini arttıracak işler yapacağına inanıyoruz. İş birliği çerçevesinde birlikte çalışacağız. 'Söz Veriyorum' protokolümüzü minik sözcümüz Bella'nın şahitliğinde imzaladık. HAYTAP ailesi olarak misafirperverliği için teşekkür ediyor, seçim sürecinde başarılar diliyoruz" açıklamasında bulundu. 

53810977_2023092487805317_1438976690276532224_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.