“Hiçbir farklılık vatan toprağından daha değerli değildir”

“Hiçbir farklılık vatan toprağından daha değerli değildir”

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın son 5 günlük programı Ramazan aynının feyzinde yine dopdolu geçti.

 

Dur durak bilmeden sıkılmadık el, sorulmadık hatır bırakmamaya özen gösteren Özdağ yaptığı açıklamada toplum içerisinde etnisite, mezhep, meşrep, parti ve diğer ayrılıkların hiçbirinin vatan toprağından ve devletin bakasından daha önemli olmadığını kaydederek, “"Bir ülkenin toprak bütünlüğünü korumak da ancak toplum bütünlüğünü korumakla mümkündür. Halkı parçalanan bir ülkenin toprağı da parçalanır. Önemli olan toplumsal bütünlüğü korumaktır. Aksi felakettir" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Ramazan ayında da yoğun programlarına devam etti. 5 gün içerisinde dopdolu geçen bir dizi programlara katılan Özdağ bu süreç içerisinde ülkücü hareketin önemli isimlerinden Ahmet Er’in cenazesine katılarak Er ailesinin ve yakınlarının acılı günlerinde yanlarında olurken diğer çalışma ve faaliyet programları dahilinde HDP’nin FETÖ ile ilgili grup önerisinin aleyhinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti grubu adına konuşmada bulundu, TV Net’te canlı yayın konuğu oldu, Şırnak’ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Şehit Astsubay Fevzi Kıral’ın cenazesine katıldı, Ahmet Er’in cenazesinin ardından Er ailesine taziye ziyaretinde bulunarak yanlarında oldu, Manisa Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler köyünde esnaf ziyaretinde bulunarak talep ve sorunları dinleyerek sıkılmadık el, sorulmadık hatır bırakmadı. AK Parti Manisa İl Başkanlığınca düzenlenen iftara katıldı. AK Parti Manisa İl Teşkilatının haftalık Olağan toplantısına katıldı. TÜMSİAD Manisa Şubesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Babası rahmeti rahmana kavuşan Manisalı fotoğrafçı Yunus Yıldırım ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ramazan ve Zehra Develi ailesini ziyaret ederek yeni doğan çocukları Tayyip Emir’in kulağına Ezan-ı Muhammediye okuyarak ismini söyledi. Manisa Şehzadeler İlçesi Dilşeker Mahallesinde oturan bedensel engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek herhangi bir talebi olup olmadığını sordu ve her zaman yanında olduğunu hissettirdi. Manisa Alaybey Mahallesinde oturan mahalle sakinlerinden Hayriye Ürk’ün, “Sıkıntımız var, bana Vekil gelsin konuşacağım” çağrısına kulak vererek kendisini ve ailesini ziyaret etti ve yaşlı kadının gönlünü alarak taleplerini ve sıkıntısını dinledi. Selçuk Özdağ’ın duyarlılığı, çalışkanlığı ve ahde vefa duygusu her kesimden büyük takdirle karşılanırken başarılı Milletvekili Manisalıların gönlünde bir kez daha taht kurdu.

“İslamiyet ortaya koyduğu ölçüler ve Asrı Saadet'i takip eden yarım asırlık tatbikat açısından tamamı ile cumhuri bir karakter taşımaktadır” diyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “İslam Dünyası maalesef bilgiyle ve teknoloji ile yeterince tanışmadığı için, okumadığı için, insan değerini arka plana aldığı için kavgalar ediyor, kendini geliştiremiyor. Bunun için hepimiz düşünmeliyiz. Onun için bilgiye ve ahlaka ihtiyacımız var. Ahlak sadece cinsellik noktasında bir ahlak değil, hayatımızın her safhasını kucaklayacak bir ahlak olmalı. Ürettiklerimizi, teknolojimizi ahlaka giydiremezsek o ürettiklerimiz Hiroşima, Nagazaki, Irak, Suriye, İran gibi olur. Bu yüzden ürettiklerimizi ahlaka giydirmeliyiz. Aç kaldığımızda niye aç kalıyoruz diye sormuyorsak, niye zekat, fidye veriyoruz diye sormuyorsak, nasıl insan olmalıyız diye sormuyorsak o Ramazan olmuyor. Sadece aç yaşadığımız anlar haline dönüşüyor. İslam Dünyasının bu nedenle bilgi ve teknolojiyle tanışması, kendini daha ileriye taşıması gerekiyor” dedi.

"PKK'yı devletin pençesinden kurtarmak saikiyle içimize gizlenmiş unsurların yeni bir çözüm süreci ısıtmalarına fırsat verilmemelidir" diyen Özdağ sözlerine şöyle devam etti, "Örgütün ve arkasındaki güçlerin umutlarını yitirmesi, mücadele kararlılığının devamına bağlıdır. Terörle mücadele halkla kucaklaşma prensibiyle hareket edilmelidir. Terör, taban edinmek için yapılır. O tabanın gönlü devlete, millete açılır, o zemin örgüte kapatılırsa bu mücadele zaferle taçlanmış olur. Gün; bir olmak, emperyalizme ve onun içimizde ki maşalarına meydan okuma zamanıdır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.