İDİL BİRET BODRUM’DA

İDİL BİRET BODRUM’DA

Pekdemir Kültür Sanat’ın 28 Mart akşamı Bodrum Herodot Kültür Merkezinde düzenlediği gecede Devlet sanatçısı İdil BİRET Bodrumlularla buluşacak.

 

Bodrum Belediyesinin de desteklediği konser saat 20.30 da başlayacak.İki bölümden oluşan konserde İdil BİRET Bach, Schumann, Debussy ve Prokofiev’den eserler seslendirecek.

Konser öncesi ve arada İdil Biret’in CD,DVD ve kitap satışı yapılacak konser sonu da İdil Biret arzu edenlere bunları imzalayacak.

 

Konseri çok sayıda Bodrumlunun izleyeceği beklenmekte.

 

Biletler Bodrum Oasis İmge kitabevinde satışa sunulmuştur.

Telefon: 0252.317 05 93

 

Pekdemir Kültür Sanat yöneticisi Numan Pekdemir bu konserlerle ilgili şunları belirtti.

‘Pekdemir Kültür Sanat olarak Bodrumda elimizden geldiğince halkımızın beğeneceği etkinlikleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz.26 Ocakta Bodrum Oda Orkestrası ve Yunanlı sanatçılarla bir Türk - Yunan dostluk konseri gerçekleştirdik ve çok sayıda izleyici ile buluştuk. Geçtiğimiz günlerde bu defa İzmir’den değerli konuklarımız vardı.Aytül Büyüksaraç ve Altuğ Dilmaç solist olarak katıldı.Küçük solistimiz Naz Barut da bu konserimizi renklendirdi. Daha önce olduğu gibi bu konserde de Bodrumlu hemşerilerimizin gösterdiği yakın ilgi ve desteğe çok teşekkür ederim.28 Marta da İdil BİRET resitalini gerçekleştireceğiz.Hepimizin bildiği gibi İdil BİRET yıllarca Ülkemizi Dünya’ya tanıtan sanatseverlerin takdir ettiği çok önemli sanatçılarımızdan,değerlerimizden biridir.Onunla bir kere daha bir konserde buluşmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim’   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.