İdo Hilal Altınbilek Aşkında Flaş Gelişme

İdo Hilal Altınbilek Aşkında Flaş Gelişme

İlişkilerini ansız şekilde bitiren İdo ve Hilal Altınbilek aşkında flaş gelişme.

Yaz aylarına damga vuran Hilal Altınbilek ve İdo Tatlıses aşkı sadece bir ay sürmüş ikili mutluluk pozları verirken bir anda ilişkilerini bitirme kararı almıştı.

İdo Tatlıses adı son zamanlarda farklı kadınlarla anılıyordu. Son olarak bir dönem Özcan Deniz’le aşk yaşayan Buse Narcı’yla adı anılan İdo Tatlıses, bu aşk iddialarını yalanlamıştı. İdo’nun yaptığı son paylaşımsa kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından mesajlaşma görüntüsünü paylaşan Tatlıses, bu paylaşımın altına “Her şeye rağmen unutamazsın bazı şeyleri gençler. İyi geceler” notunu düşünce, takipçileri onun Hilal Altınbilek’e döndüğü şeklinde paylaşımlarda bulundu.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?
 
Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluk yaşlarından itibaren, Çağdaş Drama Topluluğu'nda Ali Haydar Elçığ'dan eğitim alan Altınbilek, 2009’da Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı.
 
2011 yılında henüz 20 yaşındayken ilk oyunculuk deneyimini Derin Sular adlı dizide İrem karakterini canlandırarak yaşadı. Derin Sular’daki performansından sonra “Karagül” adlı dizinin kadrosuna katıldı. Karagül ile ününe ün katan Altınbilek, dizide Özlem Şanverdi karakterini canlandırmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.