İYİ Partili Yıldırım: "Karşıyaka’yı Karşıyakalılar yönetsin"

İYİ Partili Yıldırım: "Karşıyaka’yı Karşıyakalılar yönetsin"

Yıldırım, Karşıyaka’nın son 15 yıldır Karşıyakalı olmayanlar tarafından yönetildiğini belirterek, “Artık Karşıyaka’yı, Karşıyakalı olan, Karşıyaka’yı bilenler yönetsin. Bir beş yıl daha boşa geçmesin” dedi.

Medya Ege TV ekranlarında Gazeteci Ali Eyce’nin hazırlayıp, sunduğu canlı olarak yayınlanan ‘Siyasetin Gündemi’ programının konuğu İyi Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım oldu. Yıldırım, Karşıyaka’yı Karşıyakalıların yönetmesi gerektiğini belirterek başladığı konuşmasında, “Karşıyaka, son 15 yıldır Karşıyaka’yı bilmeyen ve Karşıyakalı olmayanlar tarafından yönetildiği için bugün sorum yumağı içinde kaldı. Karşıyaka’nın sorunlarını ancak Karşıyaka’da yaşayan, sokağını, caddesini, geçmişini, geleceğini bilen ve düşünen insanlar çözebilir. Bugün bunu yapamayan, bilemeyen, göremeyen ceketini alıp gidiyor. Gitmesi çözüm mü değil. Onunla birlikte Karşıyaka’nın beş yılı da gitti. Karşıyaka Belediyesi borç yığını içinde ve sorun yumağı içinde kaldı” dedi.

img_3325.jpg

Kendisini çılgın projeleri olan değil çılgın başkan olarak gördüğünü belirten İyi Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, “Karşıyaka’nın sahiline kavuşması gerekiyor. Karşıyaka çarşısının eski sosyal, ticari ve kültürel zenginliğine kavuşması gerekiyor. Karşıyakaspor’un alt yapısının güçlendirip, stadının olması gerekiyor. Karşıyaka’nın meydanının olması gerekiyor. Karşıyaka’da tıpkı Marmaray gibi, alttan araçların geçtiği, üste insanları gezindiği sahilinin olması gerekiyor” dedi.

img_3330.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.