İyilik hareketi büyüyor

İyilik hareketi büyüyor

Sokak Hayvanlarını korumak ve yaşatmak için “İhanet Ettin” isimli eseriyle çıkış yakalayan Okan Tok, tarafından hayata geçirilen Onların’ da Gözyaşları Var projesi gün geçtikçe büyüyor.

Tuna Arman’ınve Umut Akyürek ‘in tam destek verdiği projede renkli dünyanın hayvansever ünlüleri gönüllü katılıyorlar. 24 Şubat 2019 tarihinde İstanbul ‘ da gerçekleşecek olan Onların ‘da Gözyaşları Var Sokak Hayvanları farkındalık Konserine Umut Akyürek, Okan Tok ,Hazal, Pınar Soykan,Zeynep Dizdar , Melike Demirağ ve Uhde Seçil gibi ünlü isimler katılacak.

Organizasyonda ayrıca Ünlü Modacı ve Tasarımcı Çiğdem Akın tarafından Sokak Hayvanları temalı  birde defile yapılacaktır. Patifood.com sponsorluğunda yapılacak olan Onların ‘da Gözyaşları Var Projesi kapsamında Yedikule Hayvan Barınağına Patifood.com ve Okan Tok tarafından 1 ton köpek maması bağışı yapılmıştır.Projenin fikir babası ve yöneticisi Okan Tok  “Onların ‘ da Gözyaşları Var Projesi bir kerelik proje değildir, hayvanlarımızı korumak ve onların da hisleri , duyguları ve yaşamaya hakları olduklarını herkese duyurmak ve bu yolda ilerleme projesidir” diyerek tüm sanatçı dostlarını bu projeye destek vermeye davet etti.

Olabilse keşke destek bulsakta bu projemizi ülke çapında yapabilsek arzusuyla yola çıkan ünlü isimler ve Okan Tok, konser sonrası büyük bir bağış yapmayı hedefliyorlar.

“Haydi gelin birlik olalım ve Onların Gözyaşlarını birlikte sonlandıralım” sloganıyla yola çıkan Okan Tok ve renkli dünyanın başarılı isimleri başlattıkları iyilik hareketini geliştirmeyide hedefliyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.