İzmir'de 3 Ayrı Uyuşturucu Operasyonu

İzmir'de 3 Ayrı Uyuşturucu Operasyonu

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucuya karşı mücadele kapsamında Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, şehir genelinde 3 ayrı operasyon düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonlar kapsamında İzmir merkez ve çevre ilçelerde yapılan aramalarda büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

İzmir'de illegal madde ticareti yapan kişi ve organizasyonların tespitine yönelik çalışmalar kapsamında polisin yaptığı üç ayrı operasyonla B.G.(42), A.K.(62) ve İ.K (37) bir miktar esrar maddesiyle yakalandı. B.G.'nin "Uyuşturucu madde ticareti ve sağlama" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. A.K. mahkemeden serbest kalırken B.G. ve İ.K tutuklanmışlardır.

Torbalı'ya operasyon

Torbalı'da da uyuşturuçu satıcılarına yönelik operasyonda H.T. (22) ile Y.N.'nin (19) Çaybaşı Yeni Mahallede oturan A.S. (26), E.H. (37), A.S. (43), Z.D. (49), G.Ç. (26) ve G.A.'dan (23) değişik tarihlerde esrar ve bonzai aldığı belirlendi. Yapılan operasyonla A.S., E.H., A.S., G.Ç. ve G.A. yakalandı. Z.D.'nin başka bir suçtan dolayı cezaevinde bulunduğu tespit edildi. A.S., A.S. ve G.A. ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığından serbest kalırken E.H. ile G.Ç. tutuklandı.

Anne ve babasının evine saklamış

Konak İlçesi'nde de Ö.E.'nin (38) Babası A.E. (61) ve Annesi G.F.'ye (58) ait evde uyuşturucu madde sakladığı, aracı ile dağıtım ve satışını yaptığı bilgisi üzerine polis harekete geçti. Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ö.E.'nin Buca ilçesi Akıncılar Mahallesinde'ki evinde eşi P.E. (33) yakalandı. Ö.E. kendiliğinden gelerek teslim oldu. A.E. ve G.F.'nin yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Yapılan aramada esrar, bonzai, uluşturucu hap ele geçirildi. P.E. mahkemeden serbest kalırken Ö.E. tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.