İzmir'de 56 yaşındaki kadın torbacı yakalandı

İzmir'de 56 yaşındaki kadın torbacı yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 1 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Konak ilçesinde bulunan bir adreste G.’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve uyuşturucu madde satışı yaptığı sırada ise üzerinde silah bulundurup, baskı kurarak güçlü imajı vermeye çalıştığı bilgisinin alınması üzerine;

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, söz konusu adres ve civarında gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. 30.10.2017 tarihinde yapılan operasyonla, G.Ö.(56) isimli bayan yakalanmıştır. İkamette yapılan aramada 80 adet ecstasy hap, 60 gr ağırlığında meşe olarak tabir edilen satışa hazır hale getirilmiş bonzai, 1 adet hassas terazi, bahçe içerisinde bulunan yeşil renkli taş yapı içerisinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 30 adet 9 mm fişek ile 2 adet şarjör ele geçirilmiştir. 

G.Ö. ruhsatsız tabancanın ve mermilerin görevlilerimiz tarafından bulunmasını engellemek için, bahçe içerisinde bulunan yeşil renkli taş yapının türbe olduğunu ve üzerinin açılmasının günah olduğunu beyan ederek suç delillerini gizlemeye çalışmıştır. 

G.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla artarak devam etmektedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.