İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 36 gözaltı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 36 gözaltı

İzmir'de torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik il genelinde düzenlenen dev operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla il genelinde şehrin birçok noktasında operasyonlar gerçekleştirildi. Çok sayıda polis ekibinin yer aldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek sağladı.

aw437327-03.jpg

Nefes kesen operasyonda, önceden belirlenen adreslere baskın yapan ekiplerin aramaları sonucunda, 36,650 kilogram esrar, 555 gram metamfetamin, 11 bin 453 adet yeşil reçeteye tabii olan uyuşturucu hap, 7 ruhsatsız tabanca, 6 tüfek ve bunlara ait 240 adet tabanca mermisi ile tüfek fişeği ele geçirildi.

aw437327-01.jpg

Operasyon anı havadan görüntülendi

Diğer taraftan şafak vakti başlayan ve özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyon anları, saniye saniye havadan da görüntülendi. Karşıyaka ilçesine bağlı Örnekköy Mahallesi'nde yoğunlukta olan operasyon kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

aw437327-06.jpg

Emniyet yetkililerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlarına hız kesmeden devam edeceği kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.