İzmir'in CHP'li belediye başkanları: Geliyor gelmekte olan

İzmir'in CHP'li belediye başkanları: Geliyor gelmekte olan

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seferihisar’da düzenlediği kampa İzmir’in belediye başkanları katıldı. Başkanlar kamp ile ilgili önemli mesajlar verdi.

MEDYA EGE- Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katıldığı Seferihisar kampı bu sabah saatlerinde başladı.

CHP’li belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı kampta belediye başkanları önemli mesajlar verdi.

İşte o mesajlar:

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç

Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen 'Meclis Üyeleri Kampı'ndayız... Geliyor gelmekte olan.

fh1-ayjwyae8ddb.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal

İlçe Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimizle katıldık. Yereldeki iktidarımızı genele taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

fh2j93cxeau2bqy.jpg

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur

Cumhuriyet Halk Partimiz, 2023 genel seçimlerine doğru hem saha hem de parti içi çalışmalarına hız verirken, İzmir’de de Belediye Meclis Üyeleri Kampı'nın startını verdi. CHP Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı’nın açılış konuşmaları ile başlayan kampa; CHP PM Üyelerimiz Ednan Arslan, Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel… İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, CHP’li ilçe belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, CHP ilçe başkanlarımız ve ilçe meclis üyelerimiz ile birlikte katıldık. Geliyor gelmekte olan.

fh19mvmxeaaewct.jpg

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığımızın düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Çalıştayı başladı. 2023 Genel Seçimlerine hazırlanırken İzmir’deki belediye çalışmalarımızı değerlendiriyoruz.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin

Seferihisar’da çok değerli toplantılara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Ülkemizin kaderini belirleyecek seçim öncesi her buluşma tarihi değer taşıyor. Bu buluşmalarla birlikte halkımızda çok uzun zamandır hasret kaldığımız, bir arada yaşayabildiğimiz Türkiye’ye yeniden kavuşabileceğimizin umudu yeşeriyor. Ülkemiz ve partimiz için verimli bir kamp dilerim.

fh1-rikxeaaxvrh.jpg

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz

Seferihisar'da gerçekleşen CHP İzmir Belediye Meclis Üyeleri Kampı'na katıldık. Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile bir araya geldik. İki gün sürecek olan kampın başarılı ve verimli geçmesini diliyorum.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ

Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Oğuz Kağan Salıcı ve Sn. Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleştirilen CHP İzmir İl Başkanlığı Meclis Üyeleri Kampı oldukça verimli bir şekilde başladı. Katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin

Belediyemizin Meclis Üyeleriyle birlikte tam kadro yer aldığımız CHP Meclis Üyeleri Kampından elde edilecek sonuçların halkımıza verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artıracağına inanıyorum. Meclis üyelerimizle birlikte yurttaşlarımız için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

fh12caqwqaqeqia.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.