İzmirli işadamından iğrenç seks tuzağı

İzmirli işadamından iğrenç seks tuzağı

Teklifini kabul etmeyen genç kıza...

İzmirli işadamı Saim O., uzun süre peşinde koştuğu ve tekliflerini kabul etmeyen 24 yaşındaki Y.Ç’yi, seks tuzağına düşürdü.

Kendinde olmayan genç kızla isteği dışında birlikte olan işadamı, çektiği çıplak görüntüleri de şantaj olarak kullandı.

Polis, kayıplara karışan işadamını savcının talimatıyla şimdi her yerde arıyor.

İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de turizm işiyle uğraşan Saim O., iddiaya göre 24 yaşındaki Y.Ç. ile birlikte olmak istedi. İsteğini kabul etmeyen Y.Ç.’nin peşini bir türlü bırakmayan Saim O., genç kızı telefon ve mesaj yağmurlarına tutarak üzerinde baskı kurdu.

Üzerinde oluşan bu baskıdan kurtulmak isteyen Y.Ç., ilk ve son kez konuşmak için işadamı Saim O. ile görüşmeyi kabul etti. Ona kendisini neden istemediğini yüzüne karşı söylemeyi düşünen Y.Ç., Alsancak’ta buluştuğu işadamının içeceğine koyduğu ilaçla kendisinden geçti.

Yaşananları kendine geldikten sonra anlayan Y.Ç.,korku ve endişe içinde evi terk etti. Ancak işadamı Saim O., yeniden birlikte olmak istediği Y.Ç.’den ayrıca kendisine sıkışık olduğu dönemlerde para bulmasını istedi. Bunu isterken de buluştukları gün kendinde olmadığında yatakta çıplak halde çektiği fotoğrafları da WhatsApp’tan göndererek tehdit etti. Fotoğrafları internete koyacağını söyleyen Saim O.’nun, baskısına dayanamayan Y.Ç., çareyi avukatına ve onun aracılığıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurmakta buldu.

Yaşadıklarını İzmir Cumhuriyet Savcısı’na hem yazılı hem de sözlü olarak anlatan genç kız, WhatsApp üzerinden gönderilen ve kendisine ait çıplak fotoğrafları ve Saim’in tehdit dolu mesajlarını da delil olarak verip, şikayetçi oldu.

İzmir Cumhuriyet Savcısı genç kızın ifadesini ve delillerini aldıktan sonra İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne talimat yazarak, olaya karışan şüpheli Saim O.’nun yakalanmasını istedi. Y.Ç.’nin savcıya gittiğini ve polis tarafından arandığını öğrenen Saim O. ise kayıplara karıştı.

 

 

 

 

Kaynak: Eyce Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.