KalDer İzmir Şubesi Değişim Rüzgarı Estirecek

KalDer İzmir Şubesi Değişim Rüzgarı Estirecek

KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 18'incisini gerçekleştireceği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nun (MAS) basın lansmanı İzmir Hilton Oteli'nde yapıldı.

Mehmet ÖZDOĞRU

Bu yıl düzenlenecek MAS kapsamında 'Vuca: Değişim Dünyası' teması işlenecek ve firmalara yol haritası çizilecek.İzmir Hilton Oteli'nde 24-26 Mayıs tarihleri arasında “ Değişim 4.0” başlığında düzenlenecek sempozyum, ekonomiye yön veren şirket ve liderleri buluşturacak.2 gün boyunca sürecek sempozyumda, Değişim 4.0, Pazarlama 3.0, Dördüncü Sanayi Devrimi, Çeşitlilik ve Aidiyet, Gelecekte Olmazsa Olmazlar, Çalışan Bağlılığı ve Motivasyon, Değişen Liderlik başlıkları altında gerçekleştirilecek oturumlarda konularında uzman profesyoneller birikimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. Sempozyum; Yaşamda Kalite Oturumu ardından gerçekleştirilecek Yerel Kalite Ödül Töreni ile son bulacak.

24 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak sempozyum kapsamında 11 çalıştay düzenleneceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Çömden, “Sempozyumda, Microsoft Eğitim Sektörü Müdürü Dr.Anıl Çekiç, Ford Otosan A.ş. den Cem Temel,Fiba grubu İnsan Kaynakları Direktörü Deniz Yüksekkaya, Borusan Holding Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, Baltaş Grubu kurucu ortağı Prof.Dr. Acar Baltaş ve pekçok önemli yöneticiyi, konuşmacı olarak ağırlayacağız. Bu yıl gerçekleştirilecek özel oturumlarda ise Sabancı Üniversitesi kürsü başkanı Prof.Dr. Özgür Demirtaş, Yazar Oğuz Benlioğlu ve Olten Flarmoni Orkestrası Kurucusu Ceyhan Olten de renkli sunumlar gerçekleştirecek” diye konuştu. Rekabet koşullarının tüm sektörleri değişime ittiğini, bunun sonucu olarak da yönetim becerileri ve insan kaynağının öneminin giderek arttığını kaydeden Dr.Muhsin Çömden, MAS kapsamında deneyimlerini paylaşacak sektör yöneticilerinin çıkarımlarının da, katılımcılara yön vereceğini ve rehberlik edeceğini dile getirdi. Çömden, değişim süreçlerinden eğitim kurumlarının da etkilendiğini ve üniversitelerde yeni ihtiyaçlara ve trendlere cevap verir nitelikte bölümler ve fakülteler açılması gerektiğini de vurguladı. Yaşamda Kalite Oturumu ardından gerçekleştirilecek Yerel Kalite Ödül Töreni ile son bulacak sempozyumun bu seneki ödül süreci katılımcıları aşağıdaki firmalardan oluşmaktadır. 

2016 Yılı Yerel Kalite Ödüllerine Başvuran Kurum ve Kuruluşlar

Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü:

Folkart Yapı San Tic A.Ş.

Medical Park İzmir Hastanesi

Yılın Başarılı Ekibi Ödülü:

Coca Cola İçecek A.Ş. İzmir Fabrikası

İPRAGAZ A.Ş. Gaziantep Dolum Tesisi

TAT GIDA San. AŞ. Sek Süt İşletmesi

Valf San A.Ş.

VESTEL Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.