Kapıda Melek var!

Kapıda Melek var!

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, seçim bölgesinde çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor

 

Kapılarını açtıklarında başkan adayı ile karşılaşan vatandaşlar ile Eroğlu arasında kısa süreli şaşkınlığın ardından sıcak bir sohbet başlıyor. Her kapıda güler yüzle karşılandıklarını ve aynı şekilde uğurlandıklarını belirten Başkan Adayı Eroğlu, “Hemşehrilerimizin sorunlarını zaten biliyoruz. Ancak birinci ağızdan da nelerden şikâyetçi olduklarını, ne tür talepleri olduğunu öğreniyoruz. Konak’ın her mahallesinde her an karşılarına çıkabilirim” dedi.

melekeroglu31ocakbulten-(2).jpg

Tek tek çalıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Hasan Özdemir, 19 Mayıs ve 1. Kadriye Mahallesi sakinlerini çat kapı ziyaret etti. Plansız programsız, güzergâhta bulunan tüm evlerin kapılarını tek tek çalan Eroğlu, kendisini tanıtarak söze başladı. Karşılarında Başkan Adayını gören Mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kendisini fotoğraflarından tanıyan vatandaşlar, Eroğlu’na yoğun ilgi gösterirken bazıları ziyaretten duyduğu memnuniyeti sarılarak gösterdi.

melekeroglu31ocakbulten-(3).jpg

El ele, gönül gönüle

Çaldığı her kapıda eve davet edilen ve bazılarını kabul ederek evlerine konuk olan Eroğlu, hemşehrilerinin sevgi ve saygısıyla karşılandığını söyledi. Konak’ın 112 mahallesinin sorunlarını bildiklerini ifade eden Eroğlu, “Ancak birinci ağızdan ne tür istek ve sıkıntıları olduğunu öğrenmek istedim.

melekeroglu31ocakbulten-(5).jpg

Hemşehrilerimle yüz yüze görüşmek ve buluşmak istedim. Daha önceden haber verilmesinden ziyade en doğal halleriyle ziyaret etmek istedim. Mahallenin girişinden itibaren kapıları çaldık. Karşılarında beni görünce özellikle teyzelerim çok şaşırdı. Samimiyetle karşıladılar. Hemen hepsi içeri davet etti. Çoğunu kabul edemedik. Genel sıkıntıları bildiğimizi ama kendilerinin belediyecilik anlamında istek ve şikayetlerini sorduk. Her Mahallenin kendine özel hassasiyetleri ve özellikleri var. Başından beri söylediğimiz ve her fırsatta tekrar ettiğimiz gibi “Her yere eşit hizmet anlayışı” içerisindeyiz. Hemşehrilerimizle bir olup, el ele verip, gönül gönüle verip hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

melekeroglu31ocakbulten-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.