Karabağlar Belediyesi'nden 3 mahallede asfaltlama çalışması

Karabağlar Belediyesi'nden 3 mahallede asfaltlama çalışması

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı noktalarındaki asfalt serim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Arap Hasan Mahallesi’ndeki asfaltlama öncesi kazı çalışmalarını yakından takip eden Başkan Muhittin Selvitopu’na Arap Hasan Mahallesi Muhtarı Hülya Torun ile Basın Sitesi Mahalle Muhtarı Berna Artukarslan da eşlik etti. Mahallede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Selvitopu, istek ve önerileri dinleyerek bunları tek tek not aldı.

karabaglarda-3-mahallede-calismalara-devam-10.jpg

Başkan Selvitopu daha sonra Refet Bele Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını denetledi. Burada da Mahalle Muhtarı Hatice Akar ile birlikte çalışmaları takip eden Selvitopu, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Selvitopu, ekiplerin yaz boyunca asfalt serim, yama çalışmalarının yanı sıra, kaldırım ve bordür çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyleyerek, “İlçemizde yaşayan 500 bin insanımıza eşit ve nitelikli hizmet götürme derdindeyiz. Bunu mütevazı bütçemizi doğru kullanarak yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

karabaglarda-3-mahallede-calismalara-devam-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.