Katıldıkları eğitimin ardından hayatları değişti

Katıldıkları eğitimin ardından hayatları değişti

İzmirli Özüm Başeğmez ile Gözde Oldaç, İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından verilen “Gayrimenkul Danışmanlığı” eğitimine katılmalarının ardından kariyerlerini bırakarak girişimci oldular.

Özüm Başeğmez ile Gözde Oldaç’ın hayatı katıldıkları bir eğitimle değişti. İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Gayrimenkul Danışmanlığı” eğitimine katılmalarının ardından, yıllardır süren kariyerlerinden vazgeçerek, “girişimci” olmaya karar veren 2 kadın, kendilerine ait 2 ayrı emlak danışmanlığı şirketi kurdu.

izto2-min.jpg

Ekim ayında faaliyete başlayacaklarını açıklayan kadın girişimciler Başeğmez ve Oldaç, “İzmir Ekonomi Üniversiteli hocalarımızdan aldığımız eğitim hayatımızı değiştirdi. Kendi işimizi yapıp başka kadınlara da destek olacağız. Hemcinslerimizi istihdam edeceğiz.” diye konuştu.

izto5-min.jpeg

Hem teorik hem de pratik bilgiler ile harmanlanmış eğitim programlarının katılımcılara yeni bakış açıları kazandırdığını söyleyen İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Kadınlarımızın iş hayatında olmasını çok önemsiyoruz. Eğitimlerimizin böyle başlangıçlara vesile olması bizleri de memnun ediyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.