Kayıp İrlandalı Şarkıcıyı Tüm Dünya Arıyor

Kayıp İrlandalı Şarkıcıyı Tüm Dünya Arıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde pazar günü bisiklet turuna çıkan İrlandalı ünlü şarkıcı Snead O'Connor'dan haber alınamıyor.

ABD'de kaybolan şarkıcının hayranları üzgünlüklerini sosyal medya üzerinden dile getirirken, kayıp O'Connor'un uyuşturucu kullandığı ve intihar eğilimli olmasıyla tanınması büyük bir endişeye yol açıyor.

Polis, uyuşturucu bağımlılılığı olduğu bilinen ve intihar etme eğilimi bulunduğu için daha önce psikolojik tedavi gören 49 yasındaki şarkıcı O'Connor'un intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.

Amerikan medyasına yansıyan haberlerde, kayıp İrlanda asıllı söz yazarı ve şarkıcı Sinead O'Connor'a pazar gününden bu yana ulaşamayan yakınlarının polise başvurduğu, sanatçının son olarak deri tayt ve siyah mont giyerek, pazar sabahı 6'da bisiklete binmek üzere, Chicago'nun kuzeyindeki Wilmette kasabasına gittiği belirtiliyor.

SINEAD O'CONNOR KİMDİR?

Özellikle, "Nothing Compares To You" şarkısı ile Türkiye'de de tanınan ünlü şarkıcı O'Connor, geçtiğimiz yıl Kasım ayında bir sosyal paylaşım sitesinde yüksek dozda uyuşturucu aldığına ilişkin bir mesaj paylaşmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.