Kemalpaşa Belediyesi'nde personele darp iddiası!

Kemalpaşa Belediyesi'nde personele darp iddiası!

Daha önce belediyede bazı kişilerin darp edildiği iddiası ile gündeme gelen Kemalpaşa Belediyesi'nin adı bir kez daha benzer olayla gündeme geldi.

Kemalpaşa sokaklarını çalkalayan iddiaya Kemalpaşa Beledyesi Kültür Müdürlüğü'nde sözleşmeli memur olan Nihat Çamur, Kültür Müdürlüğü'nde büro personeli olan Selahattin Çelik'i mesai sonrası yemek dağıtımı yapması için talimat veri. Çelik hem mesai dışı olması hemde görev ve sorumluluk alanında olmaması nedniyle bu duruma itiraz etti. Bunun üzerine Çamur, olayı Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya iletti. Bu olayın ardından yolda Nihat Çamur ile karşılaşan Selahattin Çelik kendisini neden şikayet ettiğini sordu. Çamur'un bunun üzerine Çelik'e hakaret etti ve ardından kafa atarak darp etti. Çevree bulunanlar tarafından araya girilerek olayın daha da büyümesinin önüne geçti.

Hastane rapor vermedi!
Darp edilen Selahattin Çelik olayın ardından Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne gitmesine rağmen rapor alamadı. Çelik'in yakın çevresine Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun araya girmesi nedeniyle kendisine rapor verilmediğini ilettiği öğrenildi.

Şikayetçi oldu
Çelik'in daha sonra emniyete giderek Çamur hakkında saldırı ve darp iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Çamur'un ilk vakası değil
Öte yandan Kemalpaşa Belediyesi'nde sözleşmeli personel olarak çalışan Nihat Çamur'un göre daha öncede darp suçundan dolayı ertelenmiş 20 ay cezası olduğu ileri sürüldü. 

Uğurlu'nun Gençlik Kolları'ndaki Başkanı!
Bu arada Nihat Çamur ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun Ak Parti Buca Gençlik Kolları Başkanlığı'na dayanan dostluğu olduğu öğrenildi. Çamur'un Buca Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı dönemde Başkan Uğurlu'nun onun yardımcılığını yaptığı bu yakınlık nedeniyle Kültür Koordinatörü olarak belediye göreve başladığı ama kendisini herkese Kültür Müdürü olarak tanıttığı da iddia edildi.

Kaynak: Gerçek Haberci

             Öncü Şehir

             Gazete Ege

             Akmedyahaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.