KENDİ SAHALARINDA DOKUZ GOL YEDİLER DOSTLUKTAN VAZGEÇMEDİLER

KENDİ SAHALARINDA DOKUZ GOL YEDİLER DOSTLUKTAN VAZGEÇMEDİLER

DİKİLİ MASTERLER - İZMİRSPOR MASTERLER 3 - 9

Ege Masterler Federasyonu (EMF)’nun 11.nci maçlarının oynandığı  Ege Liginde hem skoru hem maç sonrası gelişmeleriyle ilginç bir müsabaka haftaya damga vurdu. Üçüncü grup lideri İzmirspor Masterler Dikili deplasmanında Dikili Masterler kalesini gol yağmuruna tuttu. Centilmen ev sahibi takım skora kızıp olay çıkarmak yerine rakibini kutladıktan sonra misafir başımızın tacı deyip ağırlamayı seçti.   

Futbol için güzel bir havada oynanan maç İzmirspor’un golüyle başladı. Daha birinci dakika dolmamışken Engin Temel gollerin açılışını yaptı. İzmirspor golcüsü Engin Temel’in golleriyle ilk devreyi 5-0 önde bitirdi.

İkinci yarıya Ahmet Deligöz ve Tuncay Çamlılar değişikliğiyle başlayan İzmirspor Ahmet’in golüyle 6-0’ı yakaladı.

Dikili Masterler mevki değiştirerek forvete geçen Kaptan Nail’le ardı ardına 3 gol buldu. Maçı 6-3’e getirdi. Ancak güçlü İzmirspor’da sahneye tekrar çıkan Engin Temel 2 gol daha kaydetti. Attığı yedi golle maçın adamı olan Engin’in yerine oyuna dahil olan Metin Eskici’nin golüyle de tabelaya nihai skor yazıldı.

 Dikili Masterler 3 - İzmirspor Masterler  9 

Maç sonrası rakibini kutlayan Dikili’li oyuncular, “yoldan geldiniz yola gideceksiniz” diyerek konuklarını ilçede ağırladılar. İzmirspor Masterler Başkanı Ahmet Kaşıkçı  “Maç sonrası dostlarla aynı sofrayı paylaşmak, kahvemizi birlikte yudumlamak her şeye bedeldi. Ne maç ne yol yorgunluğumuz kaldı. Skoru sahada bıraktık. Bu dostluğu hep hatırlayacağız.” Derken, Dikili Masterler Başkanı Abdullah Özudoğru sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına skordan rahatsız olmak yerine “Lidere bu yakışırdı” cümlesini yazarak gönülleri bir kez daha kazandı. 

Lider İzmirspor Dikili’den İzmir’e bu güzelliklerle uğurlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.