Kent Sempozyumu yapılacak

Kent Sempozyumu yapılacak

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 22-23 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek İzmir Kent Sempozyumuna ilişkin bir basın toplantısı düzenledi.

ASYA YAŞARİKİZ / MEDYA EGE – TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir Mimarlık Merkezinde bir basın açıklaması düzenleyerek 22-23 Aralık tarihlerinde düzenlenecek İzmir Kent Sempozyumuna ilişkin bir açıklamalarda bulundu.

Oda başkanları ve üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan TMMOB Dönem Sözcüsü Aykut Akdemir, bu yıl düzenlenecek sempozyumda “Nasıl Bir Kent, Nasıl Bir İzmir?” sorularının cevabının aranacağına işaret etti.

29.jpg

TMMOB Dönem Sözcüsü Akdemir “2024 yılı Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde kentin, kentte yaşayanların, uzman meslek odalarının sözleri ve değerlendirmeleri ile sempozyumumuzda, yerel yönetimlere aday olanların, yönetime gelmeleri halinde vurguladığımız tüm konuların takipçisi olacağımızı bir kez daha paylaşıyor, tüm İzmirlileri bizlerle birlikte kent ile dair gücümüzü büyütmeye davet ediyoruz” sözleriyle sempozyumun 2024 Yerel Seçimleri öncesi gerçekleştirilmesinin önemine işaret etti.

24 meslek odasının katılımı ile gerçekleştirilecek İzmir Kent Sempozyumunda sunumlar, konuk konuşmacılar ve forumlar ile kente dahil fikirleri öneriler tartışılacak.

Sempozyum, İzmir Mimarlık Merkezinde gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.